0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοιτάζω τις αποφάσεις πρόσληψης των αναπληρωτών Α φάσης 2022-23 εδώ: https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/ypoyrgeio-paideias/390730_ypoyrgeio-paideias-oi-apofaseis-proslipsis-ton-anapliroton-poy και βλέπω τα εξής:Στην Α φάση αναπληρωτών 2022-23 από το «Υποστήριξη ενιαίας συστηματικής φοίτησης και συμπερίληψης στην εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (ΣΜΕΑΕ & ΤΕ)» είχαμε: 1726 προσλήψεις εκπαιδευτικών κλάδων Αθμιας και
Τι σχεση εχουν οι αποσπάσεις?Στάλθηκε από το 22101320G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@patreas, επειδή από καποιους επικρατεί παρανόηση, οι 10000 παράλληλες δεν αφορούν και τις 2 βαθμίδες;
Δεν υπάρχει καμία παρανόηση. Όταν μιλάμε για παράλληλες μιλάμε και για τις 2 βαθμίδες εκτός αν αναφέρονται ξεχωριστά. Επίσης, ο Oliver πολύ καλά έκανα και κοίταξε τα περσινά νούμερα και είδε ότι και για τις 2 βαθμίδες οι παράλληλες ήταν λιγότερες από 10.000 στην Α φάση. Το ζήτημα τώρα είναι το ποσοστό κάλυψης των παράλληλων, γιατί θεωρώ ότι θα υπάρξει πολύ υψηλό ποσοστό κάλυψης και έτσι στις άλλες φάσεις θα δούμε πολύ λίγες προσλήψεις. Αν δεν ισχύσει αυτό που λέω, δεν καταλαβαίνω από που βγήκαν τόσες παράλληλες δεδομένου δε των όσων ακούγονται περί κόφτη
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας. Απλώς σε διάφορες ομάδες οι της πρωτοβάθμιας αναφέρουν οτι οι 10000 αφορούν μόνο πε60 και πε70
Καλησπέρα σας στην εκτίμηση κενών θέσεων ΠΕ02 γενικής για την Α’ φάση αναγράφονται συνολικά 1604. Αυτό σημαίνει θα πάρουν τόσους αναπληρωτές; Οι επιμέρους στήλες με τα νούμερα 1162 και 442 σε τι αναφέρονται/ αντιστοιχούν ακριβώς; Συγχωρέστε με αλλά είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω και είμαι αρκετά ψηλά στους εκκαθαρισμένους πίνακες.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας
ΔΕΥΤΕΡΟ
Κατάλαβα θεωρώ… είναι ξέρετε η ελλιπής εμπειρία με το όλο θέμα του σχετικού διορισμού! Πάντως είμαι σε σειρά στους εκκαθαρισμένους μέσα στους 1604.Αρα λιγότεροι από 1604 θεωρητικά αυτή τη φορά. Ίσως στις επόμενες φάσεις να με καλέσουν Ευχαριστώ πολύ
Έχω βάλει συνολικά 40 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, εννοείται τον τόπο κατοικίας, πλησίον και άλλου. Πολύ απομακρυσμένες δεν έβαλα, λόγω σημαντικών προσωπικών θεμάτων. Η σειρά μου στους εκκαθαρισμένους που είχαν ανεβεί στο alfavita, δεν ξέρω αν συμφωνούν με αντίστοιχους στο εδώ φόρουμ γιατί μόλις έκανα το προφίλ, είναι στο όριο του 1604. Και πάλι ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση και το ενδιαφέρον για βοήθεια / κατατόπιση.