0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν μου είναι αρκετά σαφές το γιατί. Πάντως, ξεχωριστές προσλήψεις ΠΕ60/ΠΕ70 σε Πρωινό και Ολοήμερο δεν μπορούν να υπάρξουν, έτσι όπως είναι οι 2 σχετικές Πράξεις (προσέξτε τον πλήρη τίτλο τους που αναφέρει "...και Επέκταση της Λειτουργίας του").
Ένα άλλο πιθανό σενάριο τότε (χωρίς να έχω καμία πληροφόρηση) είναι να μην μπορούν να κάνουν 100% κάλυψη των κενών, οπότε να ζήτησαν τα στοιχεία αυτά ώστε να καλύψουν πλήρως τα κενά πρωινού ανά διεύθυνση από την Α' φάση και τα κενά ολοημέρου (ή κάποιο μέρος αυτών) να πάνε στη
Γιατί σημαίνει καταστρατήγηση πίνακα;
Γιατί αν π.χ από τα 217 κενά ΠΕ70 που δήλωσε η Α' Αθήνας, τα 100 (τυχαίο νούμερο) είναι ολοημέρου και δεν τα δώσει στην Α' φάση αλλά πάνε στη
Ε με αυτή τη λογική είναι καταστρατήγηση πίνακα και το να προσλαμβάνεται ο Χ στη Α φάση στη Γενική στο πρωινό στη 2η ή 3η κτλ. επιλογή του και στη
Αυτό είναι αναπόφευκτο να συμβεί σε πολλές περιπτώσεις, καθώς από φάση σε φάση προκύπτουν και νέα κενά (από άδειες, μη αναλήψεις κλπ) που δεν θα μπορούσαν να δοθούν όλα μαζί εξαρχής. Εδώ όμως βλέπουμε να χωρίζονται ήδη δηλωμένα και υπάρχοντα κενά, με μόνο σκοπό την εξοικονόμηση χρημάτων.
Υπάρχει περίπτωση να μάθουμε τον αριθμό ανά ειδικότητα νωρίτερα από τις 31/8;;; Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί το σύστημα δεν τρέχει αύριο;;;;
Νομίζω πέρσι μάθαμε τον αριθμό ανά ειδικότητα μια μέρα νωρίτερα. Έτσι δεν είναι; Καλό θα ήταν μέχρι αύριο να το μάθουμε.