0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταθέτω τη δική μου εμπειρία μήπως βοηθήσει στη συζήτηση.To 2019 είχα δηλώσει στην ειδική "παράλληλη στήριξη" την Α περιοχή (ΑΜΩ) και στη γενική την
Eχουμε εικονα ποσα οργανικα κενα για πε70 ειναι ακαλυπτα για Αθηνα και αν θα δοθει μεγαλος αριθμος απο τα κενα αυτα για μονιμους διορισμους το 24, δεδομενου οτι το 23 δε δοθηκε κανενα κενο στην Αθηνα; ευχαριστω πολυ!
Κοιτώντας τις περσινες προσλήψεις στην προσπάθειά μου να σχεδιάσω την αίτησή μου, παρατήρησα το εξής. Υπάρχει αναπληρωτής ο οποίος προσλήφθηκε ΠΕ70ΕΑΕ στη
Μπορεί να μην υπήρχε κενό στις περιοχές που είχε δηλώσει στην Α φάση. Επίσης μπορεί να μην είχε δηλωμένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις στην Α φάση και να τις συμπλήρωσε μετά.
Τις περσινές φάσεις να τις κοιτάτε με πολύ μεγάλη επιφύλαξη. Ειδικά ειδικότητες όπως ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ02, ΠΕ03 που είχαν πολλούς διορισμούς από τους προηγούμενους πίνακες. Δηλαδή μη σκέφτεστε "πέρσι στην Α φάση ο πίνακας στους ΠΕ70 έφτασε στο 8700 για Α Αθήνας." Αυτός ο πίνακας είχε δώσει τις προηγούμενες 2 χρονιές σχεδόν 7000 διορισμούς στους ΠΕ70. Μια πιο ασφαλής μέθοδος θα ήταν να βρείτε τους περσινούς εκκαθαρισμένους και να κάνετε μια αντιστοίχιση προσλήψεων με θέση σε εκκαθαρισμένο.