mplesivos και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι Κυκλαδες πχ τα σχετικά με τις αιτήσεις τα γράφουν λακωνικά στην ιστοσελίδα και στέλνουν μειλ με οδηγίες για την αίτηση και προθεσμίες. Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε αυτούς. Δεν ξέρω και τι γράφει αυτό το μειλ αλλά θα μπορούσε ίσως να είναι κάτι παρόμοιο, να ζητάει μια δήλωση προτίμησης έστω και για να γνωρίζουν τι γίνεται στο περίπου και να τα επεξεργαστούν εγκαίρως ώστε να τα επικαιροποιήσουν με τη λήξη της ορκωμοσίας και να τα ανακοινώσουν άμεσα.
γράφουν λακωνικά στην ιστοσελίδα
Η άλλη το έχει αναρτημένο δημόσια λέμε κανονικά (άρα γιατί να μην πει κανείς ποια είναι, δεν το κρατά μυστικό) , δεν στέλνει μόνο μέιλ ! Αναγκαστικά θα επικαιροποιήσουν , αλλά έτσι είναι μια χαζή -περιττή διοικητική πρακτική που τους εκθέτει λίγο (κανείς άλλος δεν το κάνει έτσι, γιατί άραγε). Οι κυκλάδες το χειρίζονται μια χαρά όπως καταλαβαίνω από τις σαφείς προσεκτικές αναρτήσεις (δες edit μου παραπάνω)
Λενε ότι θα βγει αύριο με ημερομηνία έναρξης από αύριο 27 έως και 2/9. Επομένως κανεις δεν θα γνωρίζει πριν από τις 3/9 πού θα είναι, στην καλύτερη, άρα η παρουσίαση μετά.
Πώς γίνεται αυτό; Η ημερομηνία παρουσίασης δεν είναι 1 μέρα μετά την ανάρτηση του ΦΕΚ;
Δεν έγραψα να παρουσιαστούν 3. Προφανώς ΑΝ το μάθουν 3, που κι αυτό δύσκολο είναι για μεγάλες ΔΔΕ, θα πρέπει να παρουσιαστούν μετά τις 3, υποθετω 5-6. Στη δική μου ΔΔΕ πιθανότατα εχιυν ήδη ενημερωθεί μέσω μειλ για τις αιτήσεις τοποθέτησης. Θα θεωρούσα αυτονόητο ότι αυτό ισχύει για όλες. Εξάλλου τα σχολεία έχουν εργασίες από 2/9, είναι ήδη μεγάλη η καθυστέρηση, λογικά θα τα τρέξουν. Διαβασα ότι το ΦΕΚ θα αναφέρει ως ημερομηνία έναρξης, τη μέρα της δημοσίευσης.
αναφερεσαι σε δδε με 5 νεοδιοριστους..στις υπολοιπες δεν εχουμε καμια ενημερωση