0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια σε όλους!Όσοι μείναμε εκτός, ανοίγουμε θέμα: Διορισμοί και το 2025 (με πολλά ερωτηματικά)
Πότε λέτε να γίνει η ορκωμοσία; Συγχαρητήρια σε όλους!!!
Άρχές Ιούλη που μάθαμε τα νούμερα χάρη στον Πατρέα, θυμάμαι να κάνω την αίτηση στον οαεδ που με συνοδεύει μια ολόκληρη ζωή (έχω αρχείο όλες μου τις κάρτες πριν γίνουν ψηφιακές, γιατί ζούμε στο ... Ελλάντα), να την κοιτώ και να σκέφτομαι "δηλαδή αυτή είναι η τελευταία φορά που βγάζω κάρτα; Αλήθεια; θα υπάρξει τέτοια χρονιά;!". Πολλά τα χρόνια συνάδελφοι, πολλές οι ανατροπές, οι συνθήκες ολοένα και χειρότερες. Πολλοί συναδελφοι λέγαμε συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον και ταυτόχρονα "αχ και βαχ ειμαι 40+, 45+, 50+". Ξέρω συνάδελφο που διορίστηκε πριν τη σύνταξη. Καλή δύναμη μας εύχομαι και όπως διάβασα κι αλλού όσο γινόμαστε περισσότεροι να δυναμώνουμε και να διεκδικούμε. Για το σχολείο που κάποτε οραματιστήκαμε. Είναι δύναμη και προνόμιο η διδασκαλία παιδιών.
Συγχαρητήρια σε όλους όσοι διορίστηκαν, και υπομονή σε όσους αναμένουν. Ήθελα να ρωτήσω: για άδεια ανατροφής παιδιού κανουμε κάτι πριν την ορκωμοσία ή πρέπει πρώτα να ορκιστούμε; Ευχαριστώ πολύ!
Εύχομαι κι ελπίζω αυτόν τον ενθουσιασμό που έχουμε τώρα να τον διατηρήσουμε ως τη σύνταξή μας και να προσφέρουμε διαπαιδαγώγηση με πολλή αγάπη.