0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν ήταν έτσι έπρεπε να ξεπεράσει το 2000. Εγώ βλέπω ότι ο Πιερ έκανε καλή δουλειά! Ο φόβος είναι εδώ και δε φεύγει με τίποτα. Οι περισσότεροι δήλωσαν σχεδόν τα πάντα
Ακριβως αυτο. Εβαλαν τα παντα ολοι και ολες ακομα και με μισθους γαλερας. Νησι και οπου φυγει
Έχει έρθει σε κάποιο συνάδελφο μήνυμα διορισμού; απ' οτι διάβασα στο forum έρχεται και εδώ.
στους χημικους διοριστηκαν 247 και ο πινακας εφτασε στο 411 στον εκκαθαρισμενο αν εσυ αυτο το θεωρεις οτι δηλωσαν ολοι τα παντα τοτε ας κρινουν οι υπολοιποι
Νομίζω ότι κυνήγησαν τα μόρια για να πάρουν κάποια στγμή μετάθεση. Μετά τα φετινά δύσκολα κάποιος να διοριστεί εύκολα σε μεγάλο αστικό κέντρο.
Οι χημικοι ειναι ιδιατερη περιπτωση. Πολλοι δουλευουν εργοστασια, φροντιστηρια με πολυ καλυτερους μισθους ή σε ερευνητικά κέντρα. Επίσης οτι εφτασε 400 και μπορει ν αοφειλεται οτι διοριστηκαν πολλοι με ειδικη αγωγη πριν καποιες εβδομαδες ή μπορει και καποιοι να ειναι ιδια ονοματα και να εχουν διοριστει σε προηγουμενη προκηρυξη και απλα προλαβαν και εκαναν τα χαρτια τους και σε αυτη.Εδω μεχρι και το υπουργειο ειχε πει οτι ψαχνουν χημικους και δεν βρισκουν
στους χημικους διοριστηκαν 247 και ο πινακας εφτασε στο 411 στον εκκαθαρισμενο τον περσινο μετα τους διορισμους του 2023, αν εσυ αυτο το θεωρεις οτι δηλωσαν ολοι τα παντα τοτε ας κρινουν οι υπολοιποι
Αν δεν πιάσω τουλάχιστον 100-120 μόρια δεν πρόκειται να δηλώσω για μόνιμο διορισμό μιας και ο μισθός δεν φτάνει ούτε για να πληρώσω το 1/10 του ΕΝΦΙΑ. Οπότε διορισμός μόνο στον τόπο κατοικίας.
Ακριβώς αυτό εγώ το μέτρο που βλέπω είναι ότι η αναλογία είναι 1 θέση για 2 ή 1 θέση για 1.5..Μιλάμε για πλάτη στην εκπαίδευση από πολλούς συναδέλφους που δουλεύουν σαν εκπαιδευτικοί ή έχουν δουλέψει παλιότερα γιατί στους πίνακες σχεδόν όλοι έχουν μόρια προϋπηρεσίας
Στους ΠΕ06 με 316 διορισμους έφτασε το 587 ενώ πέρισι το 1100. Και ενδιάμεσα υπάρχουν και ήδη διορισμένοι από πέρισι. Σε μια ειδικότητα που γενικά δε μένεις και χωρίς δουλειά. Εντελώς άλλη προσέγγιση φέτος. Και χωρίς θέσεις στους μεγάλους νομούς.