0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταλαβαίνω την αγωνία όλων, ο κάθε κλάδος θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του, αλλά να γράφεται τα πραγματικά στοιχεία. Πε02 προσλήψεις αναπληρωτων πρώτη φαση 1/9/2023... 1024 δεύτερη φάση 3/10/2023..526.
στα κενα αναφερθηκα οχι στις προσληψεις. Οι προσληψεις ηταν 1024 το ξερω..τα κενα πολλα παραπανω
Τόσοι πολλοί φιλόλογοι; Από φίλες μου φιλόλογους, ξέρω ότι δεν έχουν τόσες ανάγκες, έχουν πολλούς φιλολόγους στην διάθεση, χωρίς οργανική, και πάνε σε λειτουργικά κενά.
Παιδιά είναι πολύ απλό πώς μπορεί να βγει μια δίκαιη κατανομή στη
Η δίκαιη κατανομή είναι με βάση τις ανάγκες της εκπαίδευσης και πποιοί και πόσοι χρειάζονται για να λειτουργήσουν σωστά τα σχολεία .Σταματήστε να κλαίγεστε σαν παιδάκια. Το σωστό είναι να πάρει όσους χρειάζονται απο κάθε κλάδο. Τόση κακομοιριά ...
Άλλο τα κενά της Α' φάσης και άλλο το ποσοστό κάλυψής τους. Στην Α' φάση το Υπουργείο επέλεξε να μην καλύψει όλα τα κενά.
Δεν έχω καμία διάθεση για διαμάχες. Πώς όμως θα γίνει να καλύψει όλα τα κενά α φάσης (και όχι μόνο αυτά που καλύφθηκαν τελικά) όταν ο συνολικός αριθμός δεν φτάνει; Μακάρι να γινόταν και μακάρι να το έκανε για όλους!
εαν καταλαβαινω σωστά την λογική της Α φάσης προσλήψεων και στους 05 πήραν 236 ΔΕ και 113 ΠΕ αλλά η πρόβλεψη είναι max 90 στην κατανομή.... κάτι δεν καταλαβαίνω; ή απλά ήρθε η ώρα να μοιράσουμε και εμείς το bescherelle
Πήραν πολλούς χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι συμπληρώσεις ωραρίου των ήδη υπαρχόντων μόνιμων σε πολλά μέρη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι αναπληρωτές να κάνουν γαλλικά και οι μόνιμοι Γαλλικων λίγες ωρες γαλλικά και ολοήμερα, δεξιότητες, ιστορίες ανάλογα με τη βαθμίδα τους. Επίσης οι αναπληρωτές κάλυψαν λειτουργικά κενα ατόμων που είναι εκτός ταξης ως στελέχη εκπαιδευσης, με αποσπάσεις σε γραφεία και φορεις ή με διαφόρων ειδών άδειες
Και ποιος φταίει για αυτό...όταν έχεις δίπλα την ειδικότητα ΦΑΤΑ-ΟΥΛΑΣ...
Διαχειριστές αυτό είναι οκ; Εδώ δεν κάνει τζιζ Ε;