0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από αυτά που γράφονται κάποιος καταλαβαίνει ότι όλοι αυτοί που μπήκαν αναπληρωτές φέτος μετά τον Οκτώβρη στην Δευτεροβάθμια είναι επίφοβοι να μην τους πάρουν φέτος.
251 + 49 + 89 + κενά ειδικής στη Δευτεροβάθμια + όσα δώσει ο κουβάς
Συνάδελφε αυτό από που προκύπτει γιατί εγώ δεν το κατάλαβα από κάποια από τις συζητήσεις.
Και αυτά δεν θα τα δώσει όλα για νέους διορισμούς αλλά θα καλυφθούν και μεταθέσεις/μετατάξεις σωστά;
Γιατί τα χρήματα δεν φτάνουν και για διορισμούς και για τον ίδιο αριθμό αναπληρωτών.
223....οχι 233.....Αν διαβάσεις παραπάνω..... Για να βρεθούν και άλλες θέσεις, θα πρέπει να μειωθεί το ποσοστό των ειδικοτήτων από το 75 στο 70%..... Μια χαρά είναι οι διορισμοί των νηπιαγωγών!
Μια χαρα δεν το λες. Οταν αντι για 1500 πε60..παιρνει 223...λογω μη συστασης. Η σειρα μας ειναι του χρονου μη χαιρεσαι "συναδελφε"
Ναι μια χαρά είναι...ο @patreas δεν ξέρει...εσυ ξέρεις καλύτερα....τί εμπάθεια που έχεις με τον κλάδο....!!! Αν είναι δυνατόν!
Σέβομαι τον @Patreas απεριόριστα. Απλά λέω τη γνώμη μου. Εμπάθεια, καμία..... Απλα από που θα τις ιδρύσει? Από τον κουβά της Δευτεροβάθμιας? Πρέπει να γίνει εξορθολογισμός στα νηπιαγωγεία και ιδιαίτερα σε σχολεία που είναι κλειστά και δεν λειτουργούν πια και νηπιαγωγεία στα αστικά κέντρα που δεν έχουν παιδιά και θα υποβαθμιστουν λειτουργικά.
50.000 αναπληρωτές σε όλες τις ειδικότητες τους παίρνει για να κάθονται...Εξορθολογισμός είναι να φτιάχνει σχολειά και να μην κλείνει και στοιβάζει τα παιδία μας 25+ σε μερικά τετραγωνικά.Τόση εμπάθεια για την δημόσιά παιδεία δεν έχω ξαναδεί...Καλημέρα σου