0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπότε ο Patreas λέει 4.451 θα είναι οι διορισμοί πάνω κάτω... αφού δεν έχει κλειδώσει ο αριθμός ακόμα.
Αναφέρεστε στους θεατρολόγους ή πληροφορικούς, με αναπλήρωση 10-15 ετών, ενώ οι κλάδοι τους αφορούν 800 ή 1800 αναπληρωτές κάθε χρόνο;Γιατί θεωρώ ότι όταν ο βοσκός είναι ψεύτης κάθε χρόνο, δεν είναι προφήτες αυτοί που δεν τον πιστεύουν πλέον.
@trust no one άρα το 4451 λογικά θα είναι μεγαλύτερο υποθετικά; Το Euro σε δυο εβδομάδες τελειώνει; 😂 Μέχρι τότε θα έχουμε νέα
Δεν αναφέρομαι σε κανέναν ολόκληρο κλάδο.Αναφέρομαι σε συγκεκριμένους στο φόρουμ με μαγικές σφαίρες που "εβλεπαν" υπερογκους αριθμούς διορισμών και κάποιους με φωνητικές ικανότητες που χτυπιούνταν κ παραλληλα με λύπη τους μας διαβεβαίωναν πως οργανικές φέτος δεν θα συσταθούν.Δεν ξερω πως θεωρήσατε πως το σχόλιο μου είχε να κάνει με τους συναδέλφους θεατρολόγους(που οπως εχω πει κ στο παρελθον ειναι ο πιο αδικημένος κλαδος στους διορισμούς) ή τους συναδέλφους των καλλιτεχνικών.Γενικά αν δεν εχουμε παρακολουθήσει ενα φόρουμ,καλό θα είναι να μη βγάζουμε ετσι αυθαιρετα συμπερασματα.
@Maribelle το ότι θα μεταφέρουν τις θέσεις από τον κουβά της δευτεροβάθμιας δεν έχει καμία σχέση με το από πού θα βρουν τα χρήματα για να κάνουν διορισμούς πάνω σε αυτές τις θέσεις.Για να καταλάβετε τι είναι αυτός ο κουβάς πρέπει να διαβάσετε την αναλυτική ανάρτηση στην οποία παραπέμπει. Ουσιαστικά είναι όλες αυτές οι θέσεις που κατείχαν κάποτε εκπαιδευτικοί στη δευτεροβάθμια, αλλά πλέον δεν υπάρχουν οι ανάγκες για να αξιοποιηθούν. Είναι πολλές χιλιάδες περισσότερες από τα οργανικά κενά μεταθέσεων - διορισμών και ουσιαστικά μένουν ανενεργές, οπότε η αξιοποίησή τους για αυτόν τον σκοπό δεν επιφέρει καμία απολύτως αλλαγή στα πραγματικά οργανικά κενά της δευτεροβάθμιας (που δίνονται σε μεταθέσεις - διορισμούς).Τώρα για το πώς θα βρεθούν οι πιστώσεις για τον διορισμό όλων αυτών των ανθρώπων μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Εγώ (με βάση τα λεγόμενα του Patreas) εικάζω πως θα γίνει μέσω της μετατροπής των πιστώσεων του κρατικού (που χρησιμοποιούνταν για μέρος των προσλήψεων της δευτεροβάθμιας), οπότε ίσως μετά θα πρέπει οι χαμένες αυτές πιστώσεις να παρθούν από το ΠΔΕ γιατί από ότι ξέρω δεν γίνεται να χρησιμοποιηθεί το ΕΣΠΑ στη δευτεροβάθμια γενική. Και πολύ ΠΔΕ νομίζω πως έχει ο Ενιαίος Τύπος Ολοήμερου Δημοτικού (έτσι μάλλον εξηγούνται οι περικοπές στα δημοτικά).
οι ΠΕ60 μαλλον θα εκπλαγούν δυσάρεστα γιατί απ ότι λένε θα παρουν μόνο 223....παρόλο που η α φαση αναπληρωτών ξεκινάει με 2300 αναπληρωτές....
Αυτό το έχετε δει κάπου;Ναι το είπε o patreas σε μια κοπέλα σε προσωπικό μνμ ... Δυστυχώς δεν υπήρξε καμία κινητοποίηση από τον συλλογο...Sent from my iPhone using Tapatalk