0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εφόσον υποτίθεται κι οι 1700 οργανικές έχουν ήδη κατατεθεί, δε βρίσκω κάποιον λόγο να μην είναι στο ίδιο νομοσχέδιο με τους ΕΕΠ-ΕΒΠ. Στη βράση κολλάει το σίδερο
Πάντως το σχέδιο αυτό μάλλον υπήρχε στο συρτάρι από το 2023 και ίσως κάπου να κόλλησε η διαδικασία της μετατροπής πιστώσεων αναπληρωτών σε μονίμων (δεν συμφωνούσε το ΥΠΟΙΚ;) και γι' αυτό να μην υλοποιήθηκε. Εν τω μεταξύ όλοι οι ενδιαφερόμενοι μαζί με εμάς τους υπολοίπους υποθέταμε τόσο καιρό πως δεν υπήρχε ποτέ πραγματική πρόθεση για σύσταση οργανικών παρά μόνο ψευδείς υποσχέσεις, αλλά από ότι φαίνεται ο Patreas γνώριζε το σχέδιο τόσο καιρό και γι' αυτό με ήπιο τόνο άφηνε συχνά στα μηνύματά του μια ελπίδα σύστασης. Όσο για τους διορισμούς, δείτε τι είχε γράψει για το ενδεχόμενο σύστασής τους το 2023. Δεν μπορώ φυσικά να ξέρω τι θα συμβεί φέτος, αλλά αν το σχέδιο παραμένει το ίδιο, τότε ίσως υπάρχουν ελπίδες για ένα γενναίο νούμερο διορισμών.
Στο ίδιο λογικά θα είναι, ίσως να κατατεθούν όλες μαζί τη Δευτέρα και απλά να είχαν έτοιμο το σχέδιο την Παρασκευή. Να δούμε επίσης αν θα έχει και άλλες ρυθμίσεις αυτό το νομοσχέδιο (τα "δυσάρεστα").Είμαι περίεργος να δω αν θα δούμε επιτέλους τα μέτρα που θα παρθούν στην ειδική αγωγή (και θα χρειαστούν μάλλον αφού έβαλε και τις οργανικές του ΕΕΠ-ΕΒΠ στο παιχνίδι), ενώ δεν θα μου κάνει εντύπωση να δούμε "δυσάρεστα" και στη γενική. Αν όχι αύριο, τότε στο νομοσχέδιο του "ανοιχτού σχολείου" που λογικά θα έρθει αργότερα.
Κ σε καποιες τετοιες φασεις εγώ προσωπικά αναρωτιέμαι που εξαφανίζονται τελικά οι αυτοαποκαλούμενοι προφήτες που έσκιζαν τα ιμάτια τους για τη μη συσταση οργανικών,έχοντας και καλα ασφαλείς πληροφορίες.Είχα πει κ στο παρελθόν πως οι μαγισσες κ οι προφήτες στο τέλος διαψεύδονται.Οπως εχει αποδειχτεί πολλάκις αξιοπιστος ειναι μονο ο Πατρέας.
Να υποθέσω πως μετά τη σύσταση των οργανικών θα ακολουθήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για το σύνολο των φετινών διορισμών;
Με τη Δευτεροβάθμια τι γίνεται; Καμιά έκπληξη θα έχουμε ή 1:1;
To 1:1 ατη Δ/θμια γιατί το θεωρείς σίγουρο, ειδικά μετά τη δημοσίευση του Patreas για ίδρυση 1.700 οργανικών κενών στην Α/θμια;