0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι τουλάχιστον ιλαρότητα να εκφράσω από που έχω την πληροφορία, δεν μου αρέσει καθόλου το copy paste και δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγεί κάποιος να με διαψεύσει ακόμη και ο αγαπητός Patreas! Λίγη υπομονή ευχαριστώ.
Καλησπέρα σε όλους! 1278 διορισμοί ΠΕ 70 και 266 ΠΕ 60. Για αυτούς τους κλάδους έχω ενημέρωση.Και επειδή δεν γράφω συχνά τα λέμε όταν ανακοινωθούν και επίσημα... Καλή συνέχεια σε όλους.
εχεις καποια ενημερωση ή υποθετεις;
100 κάτω οι δάσκαλοι και είσαι μέσα. Διορισμοί Αττική δεν θα γίνουν για τους ΠΕ70. Οι διορισμοί βγαίνουν αν αθροίσουμε τα κενά των μεταθέσεων και από το σύνολο αφαιρέσουμε τα κενά Αττικής. Αυτά τα 1000 περίπου κενά θα δίνονται στις μεταθέσεις για να φεύγει ο κόσμος από τα νησιά και σιγά σιγά να πιάνει ηπειρωτική Ελλάδα.
Ας το γράψω ξανά: ο σχεδιασμός του Υπουργείου κατά την έναρξη του φετινού σχολικού έτους ήταν 4800 διορισμοί τον Αύγουστο του 2024.Από αυτούς: 70% για
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ";" από τον τίτλο του θέματος πρέπει να φύγει.Όσο για τα νούμερα, θα ακουστούν πολλά, αλλά ας κάνουμε υπομονή για όταν θα ανακοινωθούν επίσημα.