0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σπάνια έχουμε μετατάξεις από την Πρωτοβάθμια στη Δευτεροβάθμια. Και σπάνια φεύγει κάποιος από άλλο κλάδο να έρθει σε μας. Αν λοιπόν μιλάμε για μετατάξεις από τη Δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια, οι οργανικές που ιδρύθηκαν είναι 304. Οι διορισμοί θα κυμανθούν από 234 (70% κάλυψη) μέχρι 251 (75%). Στη μέγιστη κάλυψη, περισσεύουν 53 οργανικές για όλα αυτά που λες. Δεν υπάρχει θέμα.
@Patreas Οι πε70 έχουν ταβάνι εκτιμάς το 1300 ή πιο κάτω;
Διορθώστε με αν κατάλαβα λάθος από το μήνυμα του Patrea. ΠΕ70 κ ΠΕ60 δεν μπορούν να πέσουν κάτω από τα νούμερα που έδωσε. Όμως για να δώσει πιο πάνω πρέπει να κόψει από αλλού. Δεν νομίζω προσωπικά τώρα πάντα ότι είναι τόσο εύκολο να κόψει από αλλού.
Στη δεύτερη φάση ειδικής πήρε 600 αναπληρωτές ενώ παραδοσιακά έπαιρνε το πολύ 100... Άγχος όλων να εργαστούν ξανά...Άραγε θα πάρει ξανά τόσους μετά τους διορισμούς;
Ανήκω στους ΠΕ70 και δεν το λέω για θέμα δικαίωσης το να κόψει από άλλους για να δώσει σε εμάς. Το σωστό θα ήταν να βρεθούν παραπάνω πιστώσεις και να μην κόψει από πουθενά για να είμαστε όλοι εντάξει. Προβληματίζομαι όμως γιατί υπάρχει πολύ αίνιγμα φέτος που δεν θυμάμαι τουλάχιστον να υπήρχε άλλες χρονιές. Οπότε ούτε τι να περιμένουμε ξέρουμε. Και πίστεψέ δεν είμαι καν στη φιλοσοφία του ο θάνατός σου η ζωή μου. Να μην ταλαιπωρηθεί και αν μην αδικηθεί κανένας. Όμως στο τέλος σφαζομαστε μεταξύ μας και αυτοί θα κάνουν το δικό τους. Άραγε αξίζει αυτή η σφαγή? Προφανώς και οχι. Αν ήμασταν ενωμένοι θα είχαν αλλάξει πολλά