0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν κάνει τοσους διορισμούς οι θέσεις που θα μείνουν θα είναι ελάχιστες πλεον ακό,η και για ανπληρωτες σε 2 χρόνια που θαλήξουν οι πίνακες ..... Λογικό να τις μοιράζει με ΑΣΕΠ και να περνάει και κανένα βυσμα που θα γράφει άριστα (μηπως θα δει κανένας το γραπτό του) ουτε αναπληρωτές ουτε τιποτα μετά.... όποιος προλαβε τον κυριο είδε....
Συμφωνω απολυτα. Ειναι περιπου 500+
Ισχύει αλλά εν μέρει. Μην ξεχνάς ότι κάθε χρόνο θα έχουμε πολλές συνταξιοδοτήσεις για τουλάχιστον 4-5 χρόνια ακόμη άρα διορισμοί θα γίνονται τουλάχιστον στους πε 70, πε60 και δευτεροβάθμια θα γίνονται. Στην ειδική λιγότεροι γιατί οι ηλικίες είναι διαφορετικές, είναι μικρότερης ηλικίας οι συνάδελφοι. Επισης, ναι θα υπάρξουν μειωμένες προσλήψεις σε αναπληρωτές αλλά κυρίως στις ειδικότητες που θα διορίσουν τώρα όπως και στις παράλληλες που πολλά ακούγονται
Φυσικά και θα γίνουν κανονικά οι μετατάξεις, άλλωστε προηγούνται των διορισμών σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.
@trust no one @ioannasol μην είστε καθόλου σίγουροι γι' αυτό. Το αν θα δίνονται μεταθέσεις σχετίζεται κυρίως με τη σχέση ζήτησης και προσφοράς θέσεων. Ακόμα και αν η ζήτηση διπλασιαστεί σε δύο χρόνια από σήμερα, η προσφορά μπορεί με τη σειρά της να υπερδιαπλασιαστεί (δείτε πόσες αποχωρήσεις ΠΕ70 έρχονται στο εγγύς μέλλον).Η υπογεννητικότητα, οι συγχωνεύσεις και οι υποβιβασμοί μπορούν σίγουρα να ανατρέψουν τα δεδομένα (αν υπάρξει άμεσος αντίκτυπος και στις οργανικές), ωστόσο κάτι μου λέει πως τώρα που ανακάλυψαν το τρικ της "μετατροπής", ίσως δούμε να μεταφέρεται αυτή η λογική και αλλού. Γιατί μπορεί εμείς να βλέπουμε χιλιάδες θέσεις δασκάλων τη στιγμή μου οι ανάγκες μειώνονται, το υπουργείο όμως μπορεί να βλέπει λίγες μόνιμες θέσεις δασκάλων σε σχέση με τους αναπληρωτές ΠΕ70 που χρειάζεται τελικά να προσλάβει. Και οι δάσκαλοι δεν χρειάζονται μόνο στη γενική αγωγή. Τέλος, μην ξεχνάτε πως το ΕΣΠΑ δεν θα υπάρχει για πάντα ως backup.
Εννοείται. Να θυμόμαστε ότι η αποδοκιμασία έχει θετικά αποτελέσματα κι ότι οι διορισμοί δεν είναι χάρη της οποιασδήποτε κυβέρνησης για να νιώθουμε ευγνωμοσύνη και να ανταποδίδουμε.Υ.γ. Είμαι σίγουρος ότι οι νέες οργανικές στην πρωτοβάθμια οφείλονται στον συνεχή, έντονο κι ασταμάτητο αγώνα της ΔΟΕ. Θα βγουν πάλι οι γνωστοί να μιλήσουν για προσωπική τους δικαίωση. Ο χώρος της Παιδείας είναι μικρός και γνωριζόμαστε καλά. Υ.γ. 2 δεν υπάρχει "πιθανότατα θα γίνουν συμπληρωματικές μεταθέσεις". ΣΙΓΟΥΡΑ θα γίνουν.
Η ΔΟΕ και η ομάδα "Εκπαιδευτική Αλλαγή" που τη διαβάζουν μέχρι στο Μέγαρο Μαξίμου τα κατάφερε όλα χαχαχχα
Όπως είπε ο trust, περυσι δηλωσα κενο στην εγκυκλιο των μεταταξων και (ισως λογω των εθνικων εκλογων) πατησε διορισμος πανω στο κενο μου και εγω δεν ενημερωθηκα ποτε γιατι δεν ικανοποιηθηκε η αιτηση μου. Τοσο απλα, τοσο ξεδιάντροπα.
Συγνώμη για το off topic αλλά αν πάρω χαρτί παθολόγου κ ψυχιάτρου αύριο μέχρι πότε θα ισχύει; (Θα είμαι αναπληρωτρια Α φάσης το πιθανότερο!)
Για αναπληρώτρια πάρε, 3 μήνες κρατάει. Για διορισμό περίμενε να πάρεις παραπεμπτικό από τη διεύθυνση που θα διοριστείς.
Ο μόνιμος δεν απασχολείται ούτε σε ΖΕΠ, ούτε σε παράλληλη. Επίσης δεν παίρνει μετάθεση σε λειτουργικό κενό. Η υποβάθμιση σχολείων, αν γίνει σε μεγάλο βαθμό, θα οδηγήσει σε οργανικά πλέον υπεράριθμους, οι οποίοι ελλείψει οργανικών κενών θα είναι στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ. Όποιο κενό προκύπτει από συνταξιοδοτήσεις, θα καταλαμβάνεται από αυτούς. Τα πινακάκια μεταθέσεων με τα οργανικά κενά δε θα έχουν -, αλλά +. Αυτό έγινε στους ΠΕ86 στη δευτεροβάθμια και για πολλά χρόνια πολλές περιοχές ήταν απροσπέλαστες. Το ίδιο γίνεται στους γυμναστές σε πολλές περιοχές της