0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα πρότεινα να χαλαρώσουν οι χαρακτηρισμοί περί ευνοημένων και περί αδικημένων λες και φταίμε εμείς για το τι αποφασίζει το υπουργείο. Προφανώς ο καθένας θέλει το καλύτερο για τον κλάδο του αλλά και προσωπικά για τον διορισμό του. Δικαιολογώ την αγωνία και την ελπίδα όλων. Αλλά αυτό το 3 ευννοημενοι (ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ02) , λες και το προκάλεσαν οι συνάδελφοι εις βαρος τον άλλων ειδικοτήτων με ξεπερνά. Και ναι όπως μου εξηγήσατε το μεσημέρι για τα πλεονεκτήματα κατάλαβα ότι είναι κάτι υπαρκτό. Αλλά χαλαρώστε λίγο με τη λέξη εύνοια γιατί φέτος υπήρχαν περιοχές που στους δασκάλους ( βάση όλων των προγραμμάτων γενική, κ ειδική) είχαν εξαντληθεί οι πίνακες. Παράλληλη στήριξη με πέντε παιδιά. Μιλάω για τον δικό μου κλάδο γιατί με αυτόν ασχολούμαι και αυτόν ξέρω. Και ότι δεν ξέρω ρωτάω. Οι άλλοι συνάδελφοι γνωρίζετε τις ανάγκες του δικού σας κλάδου και καλά κάνετε και τις εκφράζετε.
Μήπως να φωνάξουμε τον @Patreas να μας συμμαζέψει λιγάκι;;; Ο καθένας μας λέει τα δικά του και στα ξαφνικά βλέπουμε για ακόμη μία φορά εβπ-ειδικότητες και αθμια να πανηγυρίζουν και μια βθμια να κλαίει ήδη.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον trust που από το πρωί πάρα τα σχόλια προσπαθεί να μας εξηγήσει τι σήμαινε το 4100..τι σήμαινε το 4610 και σημαίνει τώρα το 7000.Ποτε δεν μίλησε για κατανομές, προσπάθησε με κάθε τρόπο.. με στοιχεία προηγούμενων διορισμων να μας δώσει την πραγματική εικονα. Δυστυχώς ορισμένοι συνάδελφοι... Θέλω να πιστεύω ότι γράφουν το γράφουν γιατί ίσως δεν κατάλαβαν κάτι γιατί αν έχουν καταλάβει και το κάνουν γιατί έτσι θέλουν.. για μένα υπάρχει θέμα. Θα πω ένα παράδειγμα όταν βγήκαν οι συνταξιοδοσεις 4045 για κάποιο κλάδο οι 1225 διορισμοί θα ήταν κάτι το ιδανικό γιατί θα είχαμε το 1:1 στο 4610 φτάσαμε στους 1500 διοριορισμους, και στο άκουσμα 7000 στο 1700 και δεν ξέρω αν η ανακοίνωση κατανομής πάει για 20 Ιουλίου ο αριθμός που θα φτάσει. Τα πράγματα είναι απλά 4045+1700+1555,τελειωνω και θέλω να πω σε κάποιους συναδέλφους ότι οι εικοτητες Πρωτοβάθμιας περίμεναν να ακούσουν αυτό το νέο 40 χρόνια... περίμεναν σε φάση διορισμό να πάρουν κάτι καλύτερο από την προηγούμενη φάση και δυστυχώς... οπως έγραψε ο trust.. έπαιρναν το 0.50. Και μια τελευταία ερώτηση αν τα πράγματα πάνε καλά και έχουμε σύσταση 1700 σε ειδικότητες και 1555 σε ΕΕΠ-ΕΒΠ και οι διορισμοί σε κάποιους κλάδους είναι διπλάσιο από αυτούς που δεν περίμεναν αλλά το ήθελαν και στις εικοτητες είχαμε μια κάλυψη από τις 1700+1555 ένα ποσοστό 10% θα σας άρεσε;;;
Αμφιβάλλω αν κανένα από αυτά τα σάιτ έχει δικές του πληροφορίες. Εξαίρεση το especial κι αυτό μόνο για την ειδική αγωγή. Όλοι τους διαβάζουν pde και 4-5 σελίδες στο Facebook κι αναπαράγουν.
Το e wall ειναι οτι πιο αξιόπιστο υπάρχει σε σαιντ αφού το έχει επιβεβαιώσει και ο Patreas.
"Να φτιαχτούν οι οργανικές και να μην αδικηθεί κανένας άλλος, αλλά να καλυφθούν όλα τα κενά της ειδικότητας μου. Αν δε φτάνουν οι διορισμοί, δεν επιθυμώ να κοπούν διορισμοί από άλλη ειδικότητα, αλλά να καλυφθούν όλα τα κενά της ειδικότητας μου"
https://www.facebook.com/share/p/vapvpPpUHdwyr8BT/