0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι γινεται ρε παιδια, ποσους διορισμους θα κανει? ο patreas παντως δεν ειπε κατι για τις οργανικεςτων ΕΕΠ-ΕΒΠ.
Μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας θα εχουμε νεα? @patreas
Για πολλούς λόγους, δεν χρειάζεται να τα "σκουπίζεις" όλα, ό,τι και να ξέρεις (που ποτέ κανείς δεν ξέρει τα πάντα). Αν μπορεί να προκύψει από κινητοποίηση άλλων, δώσε πάσα με τρόπο. Και ο Βούγιας έχει δείξει ότι το παλεύει για τους ΕΕΠ-ΕΒΠ με συνέπεια. Ενημερωτικός αναλυτικά και ο Κατσωνόπουλος. Όπως παλιότερα ο Μπράτης (τώρα με ΑΔΕΔΥ έχει ευρύτερο ρόλο). Δεν ξέρω κανέναν τους προσωπικά. Αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται, μπας και ξυπνήσουν οι υπόλοιποι συνδικαλιστές που έχουν μείνει σε νοοτροπίες του περασμένου αιώνα.Εν προκειμένω, για τους 1555 ΕΕΠ-ΕΒΠ υπήρχε μεγαλύτερη δυσκολία, καθώς η σύσταση νέων θέσεων σκόνταφτε στο ΓΛΚ. Τελικά και αυτές θα προκύψουν από τον "κουβά" της Δευτεροβάθμιας (δεν επηρεάζονται τα οργανικά κενά που προέκυψαν μετά από τις φετινές μεταθέσεις).Όπως έχω πει και παλιότερα, δεν ενημερώνω ούτε για να κονομήσω ούτε για να πάρω like ούτε για να πολιτευτώ. Δεν χρειάζεται να "φλεξάρεις" γνώσεις και πληροφορίες ούτε να γράφεις κάθε μέρα/ώρα (εκτός αν έχεις ανασφάλειες ή άλλα θέματα).Μέχρι το τέλος του EURO σίγουρα.Υ.Γ. ΧΧΧ=451, αλλά ο συνολικός αριθμός διορισμών είναι ακόμα ανοιχτός. 2 τα ενδεχόμενα, πλέον έχουν αναφερθεί συγκεκριμένα και τα 2.
@athatsim αν δεν κάνω λάθος ( ας με διορθώσει κάποιος αν θυμάται κάτι διαφορετικό) ότι ο Patreas είχε γράψει ότι δεν επηρεάζει το νούμερο των χιλιάδων. Συνεπώς εγώ το 4χχχ το καταλαβαίνω ως 4.451 . Όμως κάτι οι εκπλήξεις στο νούμερο διορισμών που ακούγονται, κάτι το ότι δεν έχει κλειδώσει ο συνολικός αριθμός ( πάλι μπορεί να είναι μια έκπληξη) , κανείς δεν μπορεί να απαντήσειε σιγουριά. Μη νομίζεις οι εικασίες του καθένα γεμίζουν περισσότερη αγωνία κ προσδοκίες που μπορεί να βγουν μπορεί και οχι. Μόνο ο Patreas έχει έγκυρη ενημέρωση, οπότε πρέπει να μελετήσεις τις παραθέσεις του προσεκτικά