0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Patreas, πες μας, να τα δηλώσουμε όλα ή θα ξαναγίνουν διορισμοί και του χρόνου με το ίδιο σύστημα; (ξέρουμε, θέλει μαντικές ικανότητες εδώ, αλλά λέμε μήπως...)
Τι ακούω νυχτιάτικα...θα πω το εξής. Θέλετε να διοριστείτε; τα περιθώρια στενεύουν και οι αλλαγές παίζουν για νέο σύστημα και νέα δεδομένα...έλεος...ουδείς ξέρει τι θα ξημερώσει. Μπορεί να λέμε οι πίνακες και ως τότε...αλλά ποιός το προσυπογράφει; Εγώ οχι πάντως.
Εντέλει με τις οργανικές δεν υπάρχει καμία ελπίδα για φέτος;Γιατί ο Patreas άφησε κάποιες κ καποια αναφορα εγινε κ απο τον ΠΕΣΥΘ.
Δυσάρεστες εκπλήξεις για ποια ειδικοτητα;
Τι ακούω νυχτιάτικα...
για τους ΠΕ70.[/quoteΗ κατανομή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα .(πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας )σε καμία εβδομάδα θα έχουμε καλύτερη εικόνα
Όσον αφορά τις οργανικές θα πω καθαρά τη γνώμη μου. Δεν έχω κάποια πληροφορία. Όταν οι διορισμοί που σκοπεύεις να κάνεις είναι συγκεκριμένοι, πχ 4000, δεν ιδρύεις τις οργανικές για να μη ρίξεις το ποσοστό κάλυψης. Αν δηλαδή ήταν να διορθώσεις 100 άτομα από μια ειδικότητα που έχει 200 κενά ποιος ο λόγος να αυξήσεις τα οργανικά στα πχ 300;. Για να πεσει το ποσοστό κάλυψης από 50% σε 33%; Τα οργανικά θα τα ιδρύσεις όταν έχεις σκοπό και θέλεις να διορίσεις πιο πολύ κόσμο που δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια πρόθεση, οπότε θα κάνουν το κορόιδο για την ίδρυση αυτή. Ξαναλέω είναι καθαρά η άποψη μου και όχι πληροφορία.
Καλημέρα. Για την 1ΓΕ/2023, 2ΓΕ/2023 κλπ οι οριστικοί πίνακες θα βγουν φέτος και θα ισχύουν μέχρι το 2026. Σωστά; Η νέα προκήρυξη θα βγει το 2026; Εάν ναι:Λαμβάνοντας υπόψη ότι κάνουν ένα χρόνο να εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα, πειράζει να βγει προκήρυξη το 2025 και όχι το 2026; Όταν λοιπόν το 2026 θα σταματήσουν να ισχύουν οι φετινοί πίνακες, τότε θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα για την επόμενη φάση προσλήψεων.