0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποιο βιβλιο ειναι αυτο γνωριζετε?
Είναι το βιβλίο του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας Αθανάσιου Νικολόπουλου «Κρίσεις Διευθυντών – Οδηγός επιτυχίας» που πωλείται προς 49 Ευρώ το τεμάχιο (…nice price!!).«Φυσικά» ο Νικολόπουλος είναι και Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών σχολικών μονάδων Α΄ Αθήνας. «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει», όπως λέμε «επιτελικό κράτος»……
ωραιο βιογραφικο εχει, 10 χρονια σε ταξη δεν εχει συμπληρωσει απο τα 39 που ειναι στο υπουργειο παιδειας και απο το 85 εκλεγεται συνεχως στην ελμε του.ΑΞΙΟΣ! (στην ελμε του καποιοι τον ψηφιζουν τοσα χρονια,αξιοι και αυτοι)
αυτό είναι ένα δευτερεύον ηθικό θέμα . το πρωτεύον είναι ότι κάθε συμβούλιο έκανε ό,τι ερωτήσεις ήθελε και αναλόγως ποιον είχε μπροστά του σε πολλές περιπτώσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας .
έχετε δει πουθενά για παράδειγμα σε ιστοσελίδα ΔΟΥ την φάτσα του προϊσταμένου της ΔΟΥ; Κάποιος πρέπει να του ξεκαθαρίσει πως η ιστοσελίδα μίας δημόσιας υπηρεσίας δεν είναι η προσωπική μας ιστοσελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης!!! Έλεος με το κάθε ψώνιο!!!!
Ξέρω ήδη δύο νεοδιοριστες που κανόνισαν αξιολόγηση στα μουλωχτά με τον αξιολογητη. Μάλιστα τον πήραν οι ίδιες τηλέφωνο, χωρίς να τις ενοχλήσει αυτός και προτρεπουν και άλλους να κάνουν το ίδιο για να τελειώνουν όπως λένε, να μη φαινεται στο σύστημα ότι υπάρχει εκκρεμότητα εις βάρος τους. Τελικά είναι πολλοί. Μήπως είναι μειοψηφία αυτοί που αντιστέκονται;
Και στο τμήμα μου στην εισαγωγική επιμόρφωση, αρκετοί αναφέρουν ότι έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες της αξιολόγησης. Δεν ξέρω αν είναι η πλειοψηφία από τα 30+ άτομα αλλά σίγουρα είναι αρκετοί. Θλίψηc..Αν περιμένουμε να αλλάξει η κατάσταση με τις εκλογές, σκούρα τα πράγματα.
τον πλέον προσοντούχο
Ο δικός μας σύμβουλος μας είπε ξεκάθαρα ότι αυτό το θεωρεί παρωδια και προσχηματικό.
Όταν υπέβαλε όμως αίτηση για σύμβουλος, ήξερε το καθηκοντολόγιο και άρα το βασικό αντικείμενο της εργασίας του. Δεν τα ήξερε; Εγώ πάντως, αυτό που ξέρω είναι ότι όταν θεωρείς παρωδία το ρόλο για τον οποίο διαγκωνίστηκες να διακδικήσεις, μετατρέπεσαι αυτομάτως σε πτυελοδοχείο στα μάτια των άλλων.