0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπέβαλα ορισμένα αιτήματα επικαιροποίησης του φακέλου μου στον ΟΠΣΥΔ. Δεν υπάρχει κάποιο αίτημα οριστικοποίησης, μόνο κάνουμε καταχώριση του εκάστοτε αιτήματος. Τουλάχιστον έτσι εμφανίζεται στο δικό μου λογαριασμό. Η κατάσταση είναι μη διεκπεραιωμένη κι εμφανίζεται το σήμα της απαγόρευσης διέλευσης του ΚΟΚ (κόκκινος κύκλος με λευκή γραμμή στο κέντρο). Επομένως, έχω ολοκληρώσει επιτυχώς τις όποιες ενέργειες όφειλα να κάνω στον ΟΠΣΥΔ κι εκκρεμεί ο έλεγχος από την οικεία Διεύθυνση; Ως τέτοια όρισα αυτή στην οποία υπάγομαι φέτος, καθώς αυτή τα έλαβε πρόσφατα, πλην όσων αποκτήθηκαν μετά την προκήρυξη του 2019. Δεν μπορώ να υποβάλω το δεύτερο σεμινάριο επιμόρφωσης (σχολική ψυχολογία) κι επέλεξα της ΕΑ για μελλοντική χρήση στον επικουρικό πίνακα.
Παιδιά έκανα την αίτηση στον opsyd αλλά δε μου τη βγάζει στο ιστορικό αιτήσεων εσάς σας το βγάζει?
Καλησπέρα στο forum. Παιδιά έχω μια απορία σχετικά με τη φόρτωση των δικαιολογητικών, αν μπορείτε να βοηθήσετε.Εχω ανεβασμένο από την προηγούμενη προκήρυξη, του 2019 το αρχικό μου, πρώτο Μεταπτυχιακό. Τώρα για την φετινή προκήρυξη έχω αποκτήσει και ένα δεύτερο. Το ερώτημα που εχω είναι αν αρκεί να ανεβάσω μόνο τη βεβαίωση του 2ου Μεταπτυχιακού ή θα πρέπει στο ίδιο συμπιεσμένο αρχείο να ανεβάσω ξανά και το 1ου Μεταπτυχιακό μου. Γιατί κυκλοφορεί ότι αν ανεβάσεις μονο το 2ο το πρώτο θα ακυρωθεί... ισχύει αυτό ή όχι;Σας ευχαριστώ!
Δεν ακυρώνονται επικυρωμένα προσόντα. Το τι κυκλοφορεί πολλές φορές είναι για γέλια. Παρόλα αυτά, για να ησυχάσεις, μπορείς να στείλεις ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο ΟΠΣΥΔ. Η απάντηση είναι συνήθως άμεση.
Δεν έγινε αίτηση στο ΟΠΣΥΔ αλλά στο ΑΣΕΠ. Στο ΟΠΣΥΔ απλά κατατέθηκαν τα δικαιολογητικά για την επικαιροποίηση του φακέλου. Οπότε δεν υπάρχει κάποια αίτηση για να φανεί στο ιστορικό.
Η διεκπεραίωση των αιτημάτων επικαιροποίησης που κάναμε θα ξεκινήσει μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής τους; Τα δικά μου παραμένουν μη διεκπεραιωμένα. Υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρωθούν εγκαίρως;