0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πότε λέτε να ξεκινήσουν οι αιτήσεις για απόσπαση για τη νέα σχολική χρονιά, 2023-24;
μετά τα πρόσφατα γεγονότα θα πάρουν απόσπαση και οι γάτες
Λογικά μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες.
Εννοεί ότι θα ικανοποιήσουν όλες τις αποσπάσεις, για να ανακτήσουν τα ψηφαλάκια που έχασαν λόγω του ατυχήματος με το τρένο.
Οι νεοδιοριστοι που ανήκουν σε ειδική κατηγορία, αιτούνται απόσπαση ενώ παράλληλα περιμένουν να πάρουν οργανική;Τρέχουν ταυτόχρονα αυτά;
Όχι. Αν ο νεοδιόριστος σε ειδική κατηγορία αποσπαστεί σε άλλο ΠΥΣΔΕ εντός της αρχικής διετίας, θεωρείται ότι χρωστάει την οργανικη. Αν ρωτάς αυτό βέβαια και δεν έχω καταλάβει λάθος.ναι ναι αυτο το ξέρω...απλά ως νεοδιοριστη 22 δεν εχω ακόμα οργανική.Θα κάνω αίτηση για οργανική στη δδε διορισμού ενώ παράλληλα θα κάνω αίτηση απόσπασης?άρα τον Ιούνιο θα πάρω οργανική στη διεύθυνση διορισμού αλλά ταυτόχρονα θα βγει και η απόσπαση?
Όχι. Αν ο νεοδιόριστος σε ειδική κατηγορία αποσπαστεί σε άλλο ΠΥΣΔΕ εντός της αρχικής διετίας, θεωρείται ότι χρωστάει την οργανικη. Αν ρωτάς αυτό βέβαια και δεν έχω καταλάβει λάθος.
ναι ναι αυτο το ξέρω...απλά ως νεοδιοριστη 22 δεν εχω ακόμα οργανική.Θα κάνω αίτηση για οργανική στη δδε διορισμού ενώ παράλληλα θα κάνω αίτηση απόσπασης?άρα τον Ιούνιο θα πάρω οργανική στη διεύθυνση διορισμού αλλά ταυτόχρονα θα βγει και η απόσπαση?
Καταλαβα τι ρωτάς. Η αίτηση για οριστική τοποθετηση προηγείται χρονικά. Οι αποσπάσεις έρχονται μετά.