0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση: αιτήσεις για απόσπαση κάνεις σε όποια σχετική προκήρυξη βγει; πχ. για πανεπιστημια, κεντρική υπηρεσία, ΓΑΚ και όπου σου κάτσει... ή μόνο π΄χ ΓΑΚ και πουθενά αλλού; υπάρχει θέλω να πω περιορισμός ;
Νομίζω σε ένα μόνο φορέα μπορείς να κάνεις αίτηση. Δεν είμαι σίγουρος όμως.
Ναι μόνο σε ένα φορέα.
Ναι. Έναν φορέα μπορείς να επιλέξεις.
δηλαδή μόνο ΓΑΚ πχ. ή μονο πανεπιστήμια ;
στη σελ 7 της περσινης εγκυκλιου αποσπάσεων σε φορεις-υπηρεσιες γραφει "Επισημαίνεται ότι:α) Η αίτηση απόσπασης υποβάλλεται για έναν μόνο φορέα ή υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείαςκαι Θρησκευμάτων" και στην σελ 3 γραφει "ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β ́ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ΦΟΡΕΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ" και στη συνεχεια στις σελιδες 3-5 αναλυει ποιες κατηγοριες ανηκουν στους φορεις -υπηρεσιες και σε αυτές περιλαβανονται τα πανεπιστημια και τα ΓΑΚ ως ξεχωριστή κατηγορία. Αρα μια απο ολες αυτες τις κατηγοριες φορεων του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Β μπορεις νε επιλεξεις
Και ας πουμε ότι βάζω ΓΑΚ δηλώνω πχ σε ποιο παράρτημα θέλω να πάω; υπάρχει λίστα π΄χ κι εγω διαλέγω πχ ΓΑΚ Χίου; μόνο ένα ή περισσότερα;
Αν πήρε κάποιος μετάθεση πριν λίγες μέρες, δικαιούται η σύζυγος συνυπηρέτηση στο νομό μετάθεσης του συζύγου, στις αποσπάσεις, ή αυτό θα ισχύσει από του χρόνου;