0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
με ενα πρωτο ψαξιμο αυτες τις μερες πσιτευω οτι θα κλεισει ακριβως εκει δηλ μεταξυ 3050-3100. Ομως πιστευω οτι την ακριβεστερη απαντησ θα την δωσει ο μεσος ορος του τυπου της εκτιμησης mts.ag+skx+sakissov/3 απο οσα καταλαβα απο την περυσινη μου εμπειρια. Η skx εδωσε εκτιμηση αναμενουμε και απο τους αλλους (υγ. προσδοκουμε και στην βοηθεια της gia96)
Από ανενεργούς πάντως, βλέπω ότι μέχρι το 618 του εκκαθαρισμένου μόνο 7 δε δούλεψαν σαν αναπληρωτές φέτος. Είτε στη γενική, είτε στην ειδική είτε σε άλλη ειδικότητα.
Άρα δεν θα κατέβει πολύ ο πίνακας... αφού δεν έχουμε ανενεργούς..
Συγνώμη που το λέω αλλά τραγική παραπληροφόρηση.Ούτε στατιστικά δεν στέκει αυτό που λέτε και τέτοιες ώρες να προσέχουμε όσα γράφουμε.
Ποια είναι η εκτίμηση της skx?
Λυπάμαι πολύ γιατί σας διαβάζει κόσμος που τώρα αγωνια.Δημοσιως δεν γράφω ονόματα!Ομως σίγουρα θα βγουν συνάδελφοι να με επιβεβαιώσουν.Άκου 7 στους 600….ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ
Δε θα κάτσω να κάνω διαφήμιση τους πίνακες μου και της εγκυρότητας τους. Όποιος θέλει τους βλέπει.
μιας που σε βρισκω ξυπνιο για κοιταξε τον πινακα που ανεβασες πριν λιγη ωραhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1ij8xKq1UWe20v-ZCQQLkc6UgRY3Tmm45ULVjhZnhCFY/edit#gid=945109319 και θελω να μου πεις αν οντως ειναι σωστη η σκεψη μου: εχεις αφαιρεσει οσους πηγαν αναπληωρτες σε γενικη+ειδικη σε ολες τις φασεις απο 9/22 ως 12/22/. Καλα το λεω?
Παμε ονοματα εφόσον οι πίνακες με ονόματα βγαίνουν.Πείτε μου που πήγαν αναπληρωτές οι εξής:Γκορου,Φρόση,Καραγεωργακη,Ριζου,Κουτσαφτακη,Φαρμακουλα,Σκούρου,Τρούλη,Πολάκη,Συλαιου,Ποτηριαδη,Θωμα,Φαλιερου,Παπαδόπουλου,Δεληγιαννη,Μπάρλα,Δουρος,Σοφού,Καλλέργη,Κιτσιου,Σικλα,Μητσοπούλου,Γρηγορίου,Δαμηλατη,Στογιαννιδης,
Ναι