0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχετε υπολογίσει και όσους τράβηξε η ειδική καθώς τρέχει πρώτη;
Ο trust no one τους αφαιρεί και από την Ειδική αν δεν με απατά η μνήμη μου.
οντως ο trust εχει αφαιρεσει απο τους εκκαθαρισμενους πινακες οσους διοριστηκαν ως μονιμοι στην ειδικη (και οχι μονο στη γενικη), αλλα στην φαση αυτη με ενδιαφερει να μαθω απο τους αδιοριστους μεχρι και σημερα πε02 ποιοι πηγαν να εργαστουν ως αναπληρωτες τον σεπτεμβρη 2022 ειτε στην γενικη ειτε στην ειδικη (αυτους ειχα ξεχασει να τους τσεκαρω και μου τους θυμησε η συναδελφος) ετσι ωστε να βγαλω συμπερασμα ποσοι αδιοριστοι, μεχρι την θεση που με ενδιαφερει στον εκκαθαρισμενο, ειναι ενεργοι ως καθηγητες και δεν εχουν στραφει σε αλλα επαγγελματικα πεδια. Αυτοι που δεν διοριστηκαν ως αναπληρωτες στην φετινη α φαση κι ενω ειχαν τα μορια πιθανολογω οτι δεν τους ενδιαφερει (οχι ολους βεβαια)να διοριστουν ως μονιμοι
Ναι αλλά εδώ εννοεί ποιος δε δουλεύει ως αναπληρωτής. Από τους διορισμούς έχω αφαιρέσει τους πάντες, αρκεί να συμφωνεί ο αριθμός ταυτότητας. Είτε γενική, είτε ειδική, είτε ΕΕΠ-Ε
Δες τον σύνδεσμο που έβαλα. Είναι εκκαθαρισμένος αναπληρωτών. Όσοι είναι μέσα, δεν πήγαν αναπληρωτές στις πρώτες τουλάχιστον 3 φάσεις (νομίζω είχα φτάσει μέχρι την 5η φάση)
αφαιρεσες και οσους πηγαν αναπληρωτες στη ειδικη?
Ως το 500 του πίνακα περίπου 150 ατομα ειναι ανενεργά.Το θέμα είναι κατα πόσο θα συνεχίσουν να είναι ανενεργά.
Το ίδιο ακριβώς με τους διορισμούς, απλά με τις φάσεις αναπληρωτών. Απλά δεν έχω βάλει τις τελευταίες. Σίγουρα έχω αφαιρέσει όλες του 2022
αρκουν του 2022, κομπλε. Να εισαι καλα καλο βραδυ