0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτοί όμως θα κάνουν ίσως από ανασφάλεια... Αίτηση στη γενική ειδικά αν μπορούν να πετύχουν μια περιοχή κοντά στον τόπο τους. Γενικά το γεγονός ότι τρέχει πρώτα η γενική νομίζω πως δεν συμφέρει σε κανέναν. Ωστόσο στις πρώτες θέσεις του πίνακα πέρα από τους ανενεργούς βλέπω ονόματα που δεν ενδιαφέρονται για διορισμό
Συνάδελφοι να ευχηθώ με την σειρά μου καλό διορισμό σε όσους με το καλό έφθασε η σειρά τους! Και φυσικά να συνεχίζονται οι διορισμοί κάθε χρόνο!Αναφορικά με τους πίνακες για τους συναδέλφους της ειδικής θα ήταν καλό να δουν τα πρώτα κοινά ονόματα στην γενική και ειδική(νομίζω είναι αρκετά),που ίσως διοριστούν στη γενική,για να έχουν ίσως κάποια πιο ασφαλή συμπεράσματα για το που θα φθάσει ο πίνακας ,καθώς οι διορισμοί στην ειδική θα είναι λίγοι...
τελικα βρηκα τον πινακα που σου ζητησα και οντως ειχες φτιαξει τετοιον πινακα για ολουςhttps://docs.google.com/spreadsheets/d/1zS5nDGiXpFFesCwFnftVNg_dzNOE9gDj8VH8wjEg-vw/edit#gid=2095013551 αλλα που να θυμασαι μετα απο τοσους πινακες σε ευχαριστω
Τα πρώτα 21 κοινά ονόματα ίσως επιλέξουν ειδική λόγω περιοχών. Οι περιοχές της ειδικής θα το καθορίσουν...
Γράφτηκα στο forum για να σου στείλω το link και μέχρι να εγκριθώ, τον βρήκες... Προσωπικά περιμένω με ανυπομονησία εκτιμήσεις
Της ειδικης δεν τους αφαιρω γιατι οντως απο ανασφαλεια θα δηλωσουν.....επιαης ερωτημα οι περσινοι 11 που δεν παρουσιαστηκαν θα προστεθουν φετος;
Καλημέρα σας και εύχομαι καλό διορισμό σε όσες και όσους περιμένουν . Να επισημάνω ότι στους πίνακες υπάρχουν και 150 με 200 φαντάσματα . Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος είναι πχ στο 200 του εκκαθαρισμένου να υπολογίσει ότι η πραγματική του θέση είναι 100 !!
ΜΕΧΡΙ ΤΟ 350+ του εκκαθαρισμενου γενικης της 2γε/19 βρισκω σημερα 70 περιπου που δουλεψαν περυσι αναπληρωτες στην ειδικη και 130 που δουλεψαν στην γενικη ως αναπληρωτες δηλ βρισκω 150 ανενεργους κοιτωντας τις προσληψεις αναπληρωτων. Αν ειπα καμια μ@@@κια διορθωστε οι παλαιοτεροι στα ζητματα αυτα μπας και φθασουμε μια ωρα αρχύτερα στην αληθεια