0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι. Είμαι ΠΕ03 και είμαι στη θέση περίπου 1.300. Μέσα στον χθεσινό πίνακα βρίσκονται και οι 240 που διορίστηκαν τον Μάιο και ήταν όλοι από πάνω μου. Άρα θα έπρεπε να είμαι περίπου στην 1.060. Όμως η διαφορά στον εκκαθαρισμένο πίνακα που βλέπω είναι σημαντικά λιγότερη. Γιατί?
δεν ηταν η ιδια περιπτωση στην ειδικη αγωγω
Παρακολουθώ από χθες τη συζήτηση Από την άλλη μου έχει δημιουργηθεί μια απορία. Οι δεκάδες χιλιάδες ενστάσεις(ή έστω χιλιάδες) από πού προκύπτουν? Είναι τεράστιο το νούμερο που παραθέτετε και αναρωτιέμαι από πού πηγάζει. Αν οντως το νούμερο ειναι τοσο μεγάλο, δεν ειναι θεμα ατομικης ευθύνης πια, αλλά καθαρα του ΑΣΕΠ ... και, ως εκ τούτου, θα πρεπει να δωσει λύση.
Είναι "too much" αυτό που έχει συμβεί. Πολύ χοντρό, όπως και να το κάνουμε. Και διαφορετικά να το δουμε, δεν θα θέλουν οι ίδιοι να έχουν να κάνουν με τόσες δεκαδες χιλιάδες ενστάσεις από τόσα άτομα. (Θέλω να) πιστεύω ότι εξαιτίας της μαζικότητας του προβλήματος, και όχι επειδή ξαφνικά μας αγαπήσανε και θέλουν να αποκαταστήσουν την "αδικία", θα γίνει ανακοινοποίση στο ορθό των πινάκων.Από εκεί και πέρα, για να το λήξουμε κιόλας με όσους μας κουνάνε το δάχτυλο, ναι ok, λάθος κάναμε, δεν προσέξαμε, δεν καταλάβαμε, δεν δώσαμε ίσως την δέουσα προσοχή, δεν... δεν... το δέχομαι. Φυσικά και η πρόταση δεν ήταν διατυπωμένη ξεκάθαρα και παραμένει τεράστιο το ερωτηματικό για το αν διενεργούν διασταύρωση στοιχείων με το οπσυδ. Καλοδεχούμενες οι εξηγήσεις από όσους διέθεσαν τον χρόνο τους να μας παραθέσουν αποσπάσματα από την προκήρυξη για να καταλάβουμε το όποιο λάθος, κι ευχαριστούμε. Αλλά για όποιον κόπτεται να καταδείξει σώνει και ντε το "Έκανες μ@λ@κ** και καλά να πάθεις", να πω ότι αντίδικους δεν χρειαζόμαστε εδώ μέσα. Λίγη συναδελφική αλληλεγγύη και κατανόηση δεν θα εβλαπτε. Αυτά, και καλό σ/κ σε όλους και όλες.[/quoαγαπητε συμπολιτη τα ειπες ολα τελεια συμφωνω απολυτα μαζι σου . ειναι μονοδρομος το κρατος να αποκατασρησει την αδικια .
Σου απαντησε ο trust χθες. Θα σου το ξαναπω και γω με παραδειγμα: Εστω οτι στους πινακες της 2γε/19 ειχες 50 μορια και οι 240 που διοριστηκαν τον μαιο ειχαν, στους παλιους πινακες, 51+ μορια δηλ περισσοτερα απο σενα, οπως λες και συ. Στους χθεσινους πινακες προφανως λογω βελτιωσης των προσοντων σου καταφερες και ξεπερασες καποιους απο τους 240 δηλ μπορει εσυ να εχεις σημερα 80 μορια και οι 200 που διοριστηκαν να εχουν 81+, αλλα οι 40 απο τους 240 να εχουν λιγοτερα απο 80 και να βρισκονται στους νεους πινακες απο κατω σου. Επομενως 1300-200 (που εχουν 80+ μορια)=1100 σειρα θα φαινεσαι οτι βρισκεσαι στο υποθετικο αυτο παραδειγμα και οχι 1060 που φανταζοσουν οτι θα βρισκοσουν
Γιατί εμφανίζομαι στον εκκαθαρισμένο πίνακα ΠΕ06 της 2ΓΕ/2023 ενώ έχω λάβει ειδοποίηση μόνιμου διορισμού ως ΠΕ06; Κανονικά δεν έπρεπε στην τρέχουσα προκήρυξη να κλειδώσει το σύστημα για την ειδικότητά μου ή να απορριφθώ λόγω μόνιμου διορισμού και να είμαι στον κατάλογο των απορριπτέων; Μπορώ να μη δεχθώ το μόνιμο διορισμό και να κάνω αίτηση ως αναπληρώτρια;