0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επετρεψε μου ενα σχολιο….Δεν γνωριζω τους αριθμους των μαθηματικων.
Θελω να ρωτησω τον Σερραίος ο συναδελφος που εκανε 15-20-25 χρονια αναπληρωση ηταν επειδη εβρισκε πορτες αλλου...? Μια συμβουλη μην ασχολειστε οι μονιμοι με προβλεψεις για διορισμους δεν σας αφορα πλεον...Αυτο που σας αφορα ειναι να γινει το σχολειο καλυτερο ωστε να μην το κανουν καταληψη οι μαθητες καθε λιγο...Να ξαλαφρώστε τους γονεις απο φροντιστήρια και ιδιαίτερα τωρα που οι περισσοτεροι δεν εχουν να φανε...Στο κατω κατω αναλαβατε μια ομαδα στο φατσοβιβλιο...και λετε εκει τις αμπελοφιλοσοφιες σας σαν "ΜΟΝΙΜΟΙ"...
Προσωπικά αν ήμουν των θετικών επιστημών, δε θα πήγαινα στην εκπαίδευση. Θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες ευκαιρίες σε άλλους τομείς. Όμως δική σου είναι η ζωή, εσύ αποφασίζεις.
Και αυτή νέα ξεκίνησε φαντάζομαι Εμμακι...
Ε ναι υπάρχουν βεβαια αλλού ευκαιρίες...για αυτο κάθε φορά υπάρχουν 150.000+ αιτήσεις αναπληρώσεις...WTF...
Καλησπέρα συνάδελφοι/συναδέλφισσες.Με το καλό τον Γενάρη παίρνω το πτυχίο Μαθηματικών μου (δυστυχώς στα 4.5 χρόνια γιατί κόπηκα σε δύο μαθήματα επιλογής) και πολύ ελαφριά έχω αρχίσει να σκέφτομαι για το μεσοπρόθεσμο επαγγελματικό μου μέλλον.Μη έχοντας κάποιο "όνειρο" για εξωτερικό κλπ. (και μη έχοντας κατεύθυνση στη ζωή μου γενικότερα αλλά αυτό δεν είναι επι της παρούσης) αποφασίζω και ψάχνομαι για διορισμό αναπληρωτής σε νησιά κλπ ώστε κάποια στιγμή έστω να διδάξω αυτά που έμαθα στη σχολή. Δυστυχώς δεν έχω καμία ενημέρωση για τίποτα όσον αφορά μεταπτυχιακά/διαδικαστικά κλπ. Οπότε ας τα ρωτήσω όπως μου έρχονταιΠαίζει ρόλο η διδακτική επάρκεια που μπορεί να χορηγήσει το πανεπιστήμιο; Γιατί σε εμάς το αντίστοιχο μάθημα είναι εαρινού εξαμήνου και δεν θα το πάρω γιατί θέλω να μπω στρατό κατευθείαν μετά την ορκωμοσία.Παίζει ρόλο βεβαίωση χρήσης Η/Υ που χορηγείται από το πανεπιστήμιο;Κάνοντας κάποιο μεταπτυχιακό σε μη-ειδική αγωγή (όπως είναι της μόδας τώρα) έχει νόημα για μόρια κλπ; τι άλλο θα προτείνατε σε κάποιον που μόλις τώρα στα 23 του αποφασίζει να "στήσει" την καριέρα του στο αναπληρωτιλίκι;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εγώ θα σου πω να κάνεις αυτό που θέλει η καρδιά σου. Τωρα...οσον αφορά την μοριοδοτηση.. Πτυχίο.. μεταπτυχιακό ειδικης.. ξένη γλώσσα.. ένα σεμινάριο.. Πιστοποίηση Η/Υ..παιδαγωγικη επάρκεια.. και αν κάνεις και δεύτερο μεταπτυχιακό όπως λες.. με όλα αυτά έχουμε περίπου 60 μόρια αρκετά..... γνώμη δική μου φυσικά.. ότι αφορά την ειδική αγωγή 100%σιγουρη αναπλήρωση για τα επόμενα χρόνια.. για την γενική είναι λίγο δύσκολο αλλά η θέληση είναι το παν..
Αν το πτυχίο μαθηματικών σού δίνει τη δυνατότητα μόνο για διορισμό στην εκπαίδευση στην Ελλάδα, τότε δεν πάμε καθόλου μα καθόλου καλά. Να πω φιλόλογος, οκ, το καταλαβαίνω. Αλλά μαθηματικός;