0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διορισμοί γίνονται Αύγουστο συνήθως στην εκπαίδευση.Δεν έχουν αποκλειστεί οι διορισμοί.Αναμένουμε...
Δεν γίνονται τον Αύγουστο, τον Αύγουστο έχουμε τις ορκωμοσίες. Παρόλα αυτά θα έχουμε μια εικόνα απο τις μεταθέσεις αν ικανοποιηθούν όσες περισσότερες γίνεται τότε ίσως διορίσουν και φέτος, οπότε υπομονή κανένα μήνα μέχρι να δούμε τα αποτελέσματα!
Πώς αναρτάμε φωτογραφίες ή συνδέσμους συνάδελφοι;Ο Κόπτσης ζητάει από τις διευθύνσεις να εισηγηθούν τις ανάγκες οργανικών θέσεων στις κοινές ειδικότητες με προθεσμία μέχρι 3 Φεβρουαρίου... Έρχονται διορισμοί;;
Έχει αναρτηθεί απο τον πατρέα σε άλλο νήμα, αν αυτό θέλεις να ανεβάσεις συνάδελφε.https://www.pde.gr/index.php?topic=37035.msg1183265;topicseen#new
Στον αυτιά σήμερα είπε τη γνωστή καραμέλα για τον στρεβλό θεσμό του αναπληρωτή και αν μας ψήφισει ο λαός θα κάνουμε διορισμους. Τπτ μας δουλεύουν απλά.
Αχ μακαρι να γίνουν διορισμοί το 2023! Σε τόσες διαφορετικές περιοχές εργαστήκαμε και μακρυά! Εγώ δούλεψα ως αναπληρώτρια και σε δυσπρόσιτα νησιά! Πρέπει να ανταμειφθούμε για τους κόπους μας και τους αγώνες μας! Έχω νοικιάσει διάφορα σπίτια στις περιοχές που δούλευα! Και εννοείται στην προσπάθεια μου αυτοί με βοηθούσαν και οι γονείς μου! Η μητέρα μου και ο πατέρας μου με βοηθούσαν στις μετακομίσεις! Είναι οι άνθρωποι 70 ετών και ακόμη με βοηθάνε! Μια μέρα μου είπαν οι γονείς μου: σχεδόν γεράσαμε και ακόμη δεν διορίστηκες. Πόσο ακόμη να περιμένουν και οι γονείς μου! Και οι γιαγιάδες μου κάθε φορά με ρωτούσαν πότε θα διοριστώ! Πέθαναν οι καημένες και δεν με είδαν να διορίζομαι!
Τι ειδικοτητα εισαι...?