0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω το ότι ανοίγει τους πίνακες με το παλιό σύστημα Γαβρογλου αποτελεί τη γέφυρα -μεταβατικό στάδιο- προς το νέο σύστημα...Δηλαδή, από τους πίνακες αυτούς θα προσλαμβάνονται αναπληρωτές για την επόμενη τριετία...μετά , θα προσλαμβάνει αναπληρωτές από τους συμμετέχοντες στον γραπτό που περνάνε τη βάση αλλά δεν διορίζονται...
Ως πότε θα βλέπουμε τις ίδιες επαναλαμβανόμενες-κουραστικές αναρτήσεις από το γνωστό άτομο που όλοι καταλάβατε;
Θα γράφω κανονικά! Από τη στιγμή που η συμπεριφορά μου στο pde είναι σωστή έχω δικαίωμα να γράφω! Ωραία, μία φορά έγραψα και κάτι χαριτολογώντας!!!! Δεν έγινε και τίποτα! Όμως γράφω σωστά πράγματα για τους διορισμούς! Ακόμη και να με κοροϊδεύετε εγώ θα γράφω!!!!
Ναι, να γράψουμε μία επιστολή!
Οφειλουν να λαβουν υποψιν τους τι ζηταμε εμεις οι εκπαιδευτικοι. Γιατι δε ρωτανε ποτε εμας και κανουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι;
Ο στόχος είναι να καταργηθούν οι πίνακες Γενικής που είναι σε ισχύ μέχρι 31 Αυγούστου 2023;;;;;;
Μάλλον αυτό "μηχανεύονται" να κάνουν!!! Άδικο και ανήθικο!!!!
όταν και ΑΝ έρθει καινούριο σύστημα διορισμών (οποιοδήποτε)θα προηγηθεί μεταβατική περίοδοςμέχρι να συζητηθεί, βγει σε διαβούλευση, ψηφισθεί, εφαρμοστεί .... είναι μια 3τια με 4τιαόποτε χαλαρώστεγια τα επόμενα 2-3 χρόνια τουλάχιστον διορισμοί με σύστημα γαβρόγλου