0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουμε ακούσει από το στόμα του κυρίου κοπτση για σύσταση νέων οργανικών από Σεπτέμβριο σε ειδικη αγωγή καθώς επίσης για σύσταση οργανικών σε αρκετές ειδικότητες καθώς όπως είπε από 1986 έχουν να γινουν. Φυσικά και η κυρία υπουργός έχει πει ότι πάμε για διορισμούς κάθε χρόνο.Εγω έχω γράψει εδώ στο pde ότι το θέμα πίεσης αφορά όλους τους κλάδους οπότε κάτι πρέπει να γίνει μαζικά επίσης καλό θα είναι ο καθένας από εμάς να κάνει καμία βόλτα στους ντόπιους βουλευτές.. αυτοί θέλουν την ψήφο.
Να μας πει βέβαια πρώτα πως θα γίνουν οι διορισμοί δηλαδή με ποιο σύστημα...Με του Γαβρογλου αναλλοίωτο όπως είναι...η θα υπάρξουν αλλαγές όπως έλεγε ο κ.γου-γου...
Νομίζω έχει απαντηθεί αυτό
Κάποια επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου...?
Από τον κοπτση και Κεραμέως σε δηλώσεις
λινκ...? Θέλω να τις ανεβάσω και εδώ... https://www.facebook.com/%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%80%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%A3%CE%95%CE%A0-%CE%95%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-105704075575381
Δεν βλέπω κίνηση στη σελίδα και ανησυχώ.Πάντως το θέμα μας είναι "διορισμοί και το 2023" και όχι "τρελαίνομαι για γραπτό διαγωνισμό"
1. Από το κείμενο δεν φάνηκε από πουθενά να χαρακτηρίζει το σύστημα Γαβρογλου ως επετηρίδα αλλά ως κατι περίπλοκο.2. Σε καθε περίπτωση δεν αναφέρθηκε σε κάποιο άλλο σύστημα (γραπτό ΑΣΕΠ που θα ήθελες τόσο πολύ εσύ) απλώς πρότεινε να ξαναδούν από μηδενική βάση την μοριοδοτηση για να είναι λιγότερο περίπλοκο.
Κι εγώ θα πρότεινα αν και είμαι αι 3 φορές επιτυχουσα οποίος καίγεται για γραπτό να γράφει σε αντίστοιχο νήμα... Γιατί για το 23 και 24 μη πω κι αργότερα... Δεν....
Πρέπει να παλεψουμε για συσταση και διορισμους! Οι συντάξεις ποτε βγαίνουν?