0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γειά σας φέτος θέλω να ξεκινήσω στο ΕΑΠ δύο μεταπτυχιακά το Σεπτέμβριο θα έχω πρόβλημα; Αν δεν κάνω λάθος επιτρεπεται να κάνει κάποιος δύο μεταπτυχιακά ταυτόχρονα. Ισχύει;
Οκ τότε με τα λεγόμενά σου δεν χρειαζόμαστε άλλους διορισμους γιατί μπορει να μειωθούν οι μαθητές και να μας περισσεψουν καθηγητές να πληρώνουμε. Οπότε καλύτερα να έχουμε τους αναπληρωτές που εχουμε και το ΕΣΠΑ. Άρα και ο αλγόριθμος κάνει μια χαρά δουλειά από το να μας γεμίζει από καθηγητές που θα πληρωνουμε. Να κλείσουμε τα δημόσια Πανεπιστήμια να πάνε όλοι στα ιδιωτικά να κάνουμε και τα σχολεία ιδιωτικά να μην πληρώνουμε τίποτα.
Μια απορία προς τους γνώστες, τα κενά μεταθέσεων που κυκλοφόρησαν περιλαμβάνουν τις φετινές συνταξιοδοτήσεις ή όχι;(να γράψουμε και κάτι που να σχετίζεται με το θέμα - η ελπίδα πεθαίνει τελευταία)
Και εγώ ξόδεψα 20.000 ευρώ για να πάρω 2 μεταπτυχιακά (1 στο εξωτερικό και 1 εδώ) διότι με το απλό πτυχίο και 35.000 στην ειδικότητά μου τι άλλο να κάνεις...?
Για την ενημέρωση σου τελικά κάνω το ενα μεταπτυχιακό γιατί εχει αρκετή δουλειά και δεν έχω χρόνο για άλλο και σε πληροφορώ ότι δεν το αγόρασα σαν κι εσένα που μας τονισες πόσα λεφτά ξόδεψες από το εξωτερικό.
Καλησπέρα στο forum. Όπως ακούγεται εκλογές μάλλον θα έχουμε 21 ή 28 Μάϊου και επαναληπτικές 2 ή 9 Ιουλίου. Σε αυτή την περίπτωση προλαβαίνει η νέα κυβέρνηση να κάνει διορισμούς τον Αύγουστο του 2023;