0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
3.600 με 3.700Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποιος με θέση 2900 ποιές περιοχές να περιμένει;
Τωρα που βγηκρ η γεωγραφική κατανομη μεχρι που πιστεύετε θα φτασει ο πινακας γενικης;
Συγχαρητήρια σε όλους τους διορισθέντες μέσα από την καρδιά μου! Εύχομαι να έχετε την καλύτερη δυνατή τοποθέτηση !Ωστόσο δεν μπορώ παρά να εκφράσω μια μικρή (ή και μεγάλη) πικρία, αναφορικά με μια εξόφθαλμη αδικία/μαγείρεμα που έχει συμβεί. Στους ΠΕ70 τα κενά των μετατάξεων ήταν 0 στην Α’ Μαγνησίας, πράγμα που σημαίνει πως όσα προέκυψαν καλύφθηκαν πλήρως από τις μεταθέσεις. Και ξαφνικά σήμερα εμφανίζονται από το πουθενά 32 κενά, σε έναν από τους πλέον περιζήτητους νόμους της Θεσσαλίας! Κενά που ανακαλύφθηκαν ξαφνικά και στα οποία θα έπρεπε να προηγηθούν οι μεταθέσεις της επόμενης χρονιάς, προτού δοθούν στους νεοδιορισθέντες. Και ερωτώ εγώ: πέρα από το ηθικό του ζητήματος, ποσό νόμιμο είναι όλο αυτό; Τυχαίο το γεγονός ότι η Υφυπουργός Παιδείας εκλέγεται στο
Έγινε κ σε άλλους κλάδους και σε άλλες περιοχες αυτό συνάδελφε. Υποτίθεται βεβαίως ότι κενά που δεν δόθηκαν για μετατάξεις δεν μπορούν να δοθούν για διορισμό καθως οι μετατάξεις προηγούνται των διορισμών. Αλλά επειδή στην Ελλάδα ζούμε όπως βλέπουμε για πολλοστή φορά γίνεται ότι να'ναι.
Όπως διάβασα και σε ένα σχόλιο αλλού το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη αυθαιρετεί επανειλημμένα και πρέπει ο καθένας να τρέχει στα δικαστήρια να ξοδεύει τον μισθό του για να βρει το δίκιο του. Αντιπολίτευση δεν υπάρχει να την ελέγξει? Το να γίνει μια φορά το λες τυχαία αστοχία (λέμε τώρα). Όταν γίνεται πολιτική επιλογή η αυθαιρεσία και το "όποιος θίγεται ας πάει στα δικαστήρια" εκεί πάει η αλητεία σε άλλο επίπεδο.