0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α=1
Σίγουρα μετά από 2- 3 χρόνια κάνεις δεν ξέρει τι θα γίνει.. τα πάντα μπορούν να συμβούν, εδώ πέρα ήρθε covid, ήρθε πόλεμος.. ωστόσο λογικά δε θα βγαίνουν κάθε χρόνο σταθερά στην σύνταξη άτομα ώστε με τα μόρια των δυσπρόσιτων να μπορέσουμε να πάμε Θεσσαλονίκη; Η Θεσσαλονίκη θεωρώ έχει μεγάλους ηλικιακά συναδέλφους..
Λίγοι είναι πλέον γύρω στα 50+ στα σχολεία της Θεσσαλονίκης. Οι περισσότεροι βγήκαν ήδη στη σύνταξη. Η μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων μου είναι μεταξύ 30-45 (max) και κάτω από δέκα χρονια υπηρετησης γιατί για αρκετά χρόνια ήταν αρκετά εύκολες οι μεταθεσεις δασκαλων. (Οι περισσότεροι στο πρόγραμμα των σχολείων που πάω είναι στις 24 ωρες και λιγότεροι στις 23) Οι ξενογλωσσοι οι περισσότεροι ειναι στις 21-22 ωρες
Στο σχολείο που ήμουν φέτος πάντως στη Θεσσαλονίκη οι μισοί δάσκαλοι ήταν άνω των 50 και πολλοί είχαν παιδιά ηλικίας γύρω στα 30.
Παιδιά, κοιτάζω τώρα τα οργανικά κενά που είχε αναρτήσει η Γ Αθήνας τον Μάϊο. Έχει δύο στήλες. Η πρώτη με οργανικές θέσεις και η αλλά με οργανικά κενά. Γιατί σε όλα τα σχολεία Οι οργανικές θέσεις είναι περισσότερες από τις θέσεις του σχολείου. Π.χ. στα 12θεσια έχει 16 θέσειςΚαι στα 6θεσια μπορεί να έχει 9Σε όλα όμως! Δηλαδή όπου και να πας θα είσαι υπεράριθμος; 🤔🤔Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις μπερδευτεί. Πχ 1ο ΔΣ Αγίας
Με 106 δασκάλους Γ΄ Αθηνας, να ελπίζω οριακά στο 1100;Πέρσι με 30 δασκάλους, έφτασε περίπου στο 950...