0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γι αυτο και εσεις ως ΠΕ70 ως κλαδος ή οπως εσεις λέγατε προσωπικα οτι ελπίζετε «να μην γίνουν οι οργανικες εις βάρος άλλων ειδικοτήτων» επρεπε ως συναδελφοι και ως ΔΟΕ γενικότερα να μας στηρίζετε ουσιαστικά στα πλαίσια αγαστής συνεργασίας τόσων ετών και οχι να θεωρούμε στην ουσία οτι αχ τι κριμα , ειναι αδικία αυτο που βιώνετε αλλα απ οτι φαινεται θα σας πετάξουν σαν μύγα απο το ζυμάρι. Γνώμη μου. Οπως οταν η ΔΟΕ έλυσε το θεμα της σίτισης του ολοήμερου ως διδακτική ωρα για ολους μονο οταν άγγιξε τους δασκάλους. Περιμενω εστω και στο 90 οτι η ΔΟΕ και η ΑΔΕΔΥ θα θυμηθούν την ισονομία των μελών της.
Για φέτος δεν τίθεται θέμα σύστασης και μα τω Θεώ το λέω μετά λύπης. Αλλά αυτό είναι, τέλος.
Πόσο ξεκάθαρα να το πω. Δεν θα γίνει τίποτα τώρα. Αλλά θα δοθούν με τη νέα χρονιά. Υπομονή και επιμονή.
Το ίδιο είχε πει και ο Κόπτσης όμως, ότι για λεπτομέρειες δεν έγιναν πέρυσι και οτι θα τις έκανε σίγουρα η επόμενη κυβέρνηση. Η οποία μάλιστα είναι ακριβώς του ίδιου κόμματος. Οπότε καταλαβαίνετε για την ποσότητα του σανού που σερβίρουν! Συνεχίζουμε συνδρομή στο δυναστή μας οταν εργαζόμαστε στην πρωτοβάθμια! Και φυσικά βέλασμα αλλά και αποδοχή κάθε παιδικής δικαιολογίας που λένε!
Στην τελευταία εγκύκλιο για την οποία κάνεις λόγο, ναι μεν αναφερόταν η φράση "σε όλους τους κλάδους", αλλά στο επισυναπτόμενο excel ζητούνταν μόνο εισηγήσεις για τις κοινές ειδικότητες σε γενική και ειδική αγωγή. Για αυτό και όλες από ότι ξέρω οι διευθύνσεις έκαναν εισηγήσεις μόνο για τις ειδικότητες αυτές (τσεκάρετε τα στοιχεία που έδωσαν οι κατά τόπους αιρετοί).Αν ζητούσαν εισηγήσεις και στους ΠΕ60 και ΠΕ70, θα το είχαμε σίγουρα μάθει. Εξάλλου, στους κλάδους αυτούς οι οργανικές θέσεις δεν συστήνονται, αλλά προκύπτουν από την οργανικότητα του σχολείου, που μεταβάλλεται κάθε χρόνο με διαφορετική διαδικασία. Ο όρος σύσταση στους ΠΕ60 και ΠΕ70 αφορά μόνο τις οργανικές θέσεις για το ολοήμερο και από ότι ξέρω έχει πάρα πολλά χρόνια να γίνει κάποια τέτοια σύσταση.