0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα απαντήσουν συνάδελφε... ήδη εκτέθηκαν,δεν νομίζω πως θέλουν να σηκώσουν το πολιτικό κόστος... Και μολονότι δεν έχω καμία σχέση με την ειδική, θέλω να τηρούνται τα νόμιμα, κατανοώ απόλυτα την αγωνία σας...
Συγνώμη έτσι αντιλαμβάνεστε τις πιέσεις ή το πολιτικό κόστος; και με το προσοντολογιο είχε ξεσηκωθεί η εκπαιδευτική κοινότητα και μια χαρά πέρασε.Ας μην γελιομαστε ο συνάδελφος παραπάνω έχει δίκιο...κ άμεσα να έβγαινε η προκήρυξη δεν θα έβγαιναν προσωρινοί πριν το νέο σχολικό έτος. Το ΑΣΕΠ 2 χρόνια αποκλειστικά ασχολήθηκε με τους εκπαιδευτικούς δεν νομίζω να ασχοληθεί αμεσα. Τρέχουν αρκετές προκηρύξεις για να τα παρατήσει όλα και να ξαναπιάσει έναν έλεγχο 10-20χιλ ανθρωπων
Μια χαρά ιδέα έχει τι γίνεται και τι συμβαίνει.... το πότε καλείτε να μας δώσει απαντήσεις και τι απαντήσεις θα δώσει είναι άλλο....Το τι θα γίνει φέτος και γενικά πως θα πάει το θέμα είτε των προσλήψεων είτε των προκηρύξεων, το ποιες θα είναι οι αποφάσεις τους γενικά σε τέτοια θέματα έχουν προσχεδιαστει και προαποφασιστει εδώ και καιρό...
Ίσα ίσα.... Αν άνοιγαν μαζί οι πίνακες γενικής κ ειδικής το ΑΣΕΠ θα έκανε λιγότερη δουλειά γτ ουσιαστικά οι μισοί και πλέον υποψήφιοι είναι κοινοί!!