0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά έχω καιρό να μπω στο forum. Η κατανομή έχει βγει;
Επειδή εγώ είμαι boomer και έχω μόνο FB, σοβαρά μπορείς να ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ αγαθά από το Instagram; Εγώ γιατί έχω μείνει μόνο στο Σκρουτζ; (Το εννοώ, σοβαρά ρωτάω.)
Όσοι δεν έχουν μεγάλη εμπειρία από το υπουργείο παιδείας αυτό που συμβαίνει τους φαίνεται εξωφρενικό. Όταν με το καλό διοριστείτε θα δείτε ότι αυτό δεν είναι τίποτα. Η ανοργανωσιά είναι πέρα από κάθε λογική, ειδικά επί Κεραμέως. Δείτε τι γίνεται με τους σχολικούς συμβούλους και τους Δ/ντες. Ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν. Ξέρετε ότι οι καθηγητές που είναι σε πρότυπα έχουν πάρει 5 παρατάσεις στην θητεία τους επειδή είναι ανίκανοι να τρέξουν μια εσωτερική αξιολόγηση που προβλέπεται από τον νόμο?Επίσης κάτι άλλο. Συμβουλοί σε νεοδιόριστους: Να κοιτάτε πάντα κάθε χρόνο το ΜΚ σας, τα προσόντα σας και τον φάκελό σας, π.χ. μόρια μετάθεσης κλπ. Μην περιμένετε από το "κράτος" να ασχοληθεί μαζί σας. Να έχετε το νου σας και να μην εμπιστεύεστε κανέναν.Καλό διορισμό εύχομαι
Άρα δικαιολογείται να μας συμπεριφέρονται σήμερα έτσι επειδή δεν είναι μαγαζί και δεν είμαστε πελάτες; Το παράδειγμα μου ήταν για να δείξω τα σοβαρά και τα ασήμαντα και πώς αντιμετωπίζονται από αυτούς που τα διαχειρίζονται! Όλο το σημερινό ήταν απλά άλλη μια παρωδία!
Υπάρχει η περίπτωση να μην ισχύσει τελικά αυτό που έβγαλε ο Πατρέας;
Δεν δικαιολογείται. Αλλά το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά που αναμένεται φάση αναπληρωτών, η κατανομή ανά ειδικότητα κλπ.Θα δείτε ότι ως μόνιμοι θα περιμένετε να βγούνε κάθε χρόνο οι μεταθέσεις, οι αποσπάσεις, τα οργανικά κενά, οι υπεραριθμίες, που θα συμπληρώσετε ωράριο αν είστε στη διάθεση, που θα πάρετε οργανική (οριστική τοποθέτηση σε σχολείο)...Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα περιμένετε και θα δείτε ότι με τον διορισμό δεν τελειώνουν τα προβλήματα.Απλά θα υπάρχουν άλλα ζητήματα που θα σας απασχολούν κι ας έχετε μόνιμη σχέση εργασίας.
Και τα τελευταια χρονια ολες οι υπηρεσιακες μεταβολες γινονται πιο στην ωρα τους. Μεταθεσεις,αποσπασεις,
Παντως οσοι ειναι τοσο κουλ για το σημερινο φιασκο μαλλον ξερουν που πανε! Λεω εγω τωρα...