0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
12 Ιουλίου αυριο... 1 χρόνος ακριβως μετα την περσινη ανακοίνωση της κατανομης των διορισμων...Αφαντοι οι συλλογοι...Αφαντοι οι αιρετοι...Και το σηριαλ συνεχίζεται... Σπάσιμο νευρων...
Καλησπέρα σας, δύναμη και υπομονή μέχρι την ανακοίνωση της κατανομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί λογικά τις επόμενες ώρες - μέρες . Θα ήθελα τη γνώμη σας-εικασία σας, σχετικά με τους εκκαθαρισμενους πίνακες, όσοι μπορείτε και έχετε μια γενικότερη εικόνα από τη συγκεκριμένη διαδικασία. Από διαφορά σχόλια έχει αναφερθεί ότι οι φιλόλογοι ειδικής θα είναι μεταξύ 190-195, μπορείτε να μου πείτε πόσο πιστεύετε ότι θα κατέβει ο πίνακας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Μήπως θα έπρεπε να διεκδικήσουμε στους 36 μήνες προϋπηρεσία να μονιμοποιείται κάποιος? Αυτό πιστεύω θα έλυνε τις περισσότερες έριδες. Ξέρω ότι δεν είναι απλό αλλά από την άλλη δεν μπορεί κάποιος να είναι απ' αόριστον αναπληρωτής
115 εχω με 2 επιτυχιες ασεπ που ευαγγελιζεται το υπουργείο. Δυστυχώς πηρατε τις πιστωσεις και δεν διοριζομαι εκει που υπολογιζα αρα δεν θα παω εκει που θα με στείλει
Πλέον αν η άλλη είναι παντρεμένη και φύγει μακρυά ο άντρας της μπορεί να βρει άλλη! Δυστυχώς υπάρχουν πολλές γυναίκες που ρίχνονται σε παντρεμένους όταν γνωρίζουν ότι οι γυναίκες τους δουλεύουν μακρυά!