0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος. Στο σύστημα teachers.minedu.gov.gr, στης υπηρετήσεις, τα μόρια δυσμενών συνθηκών, πως περνιούνται και υπολογίζονται(ποια είναι η διαδικασία)α) Ο καταχωρητής περνάει τα μόρια, αφού κάνει υπολογισμούς Ο ΙΔΙΟΣ, ήβ) Ο καταχωρητής περνάει τα διαστήματα (έναρξη κ λήξη με ώρες/εβδομάδα), και με έναν αλγόριθμό, το ίδιο το σύστημα, υπολογίζει τα μόρια.Είναι σημαντικό να γνωρίζω, επειδή αν ισχύει το α, οφείλω να διπλοτσεκάρω ο ίδιος ώστε να εντοπίσω τυχόν λάθη. Ευχαριστώ.
Τα βγάζει το συστημα, αλλά έλεγξε αν είναι σωστές οι καταχωρήσεις ειδικά αν ήσουν συγχρόνως σε σχολεία διαφορετικής μοριοδοτησης
Α, μάλιστα.Δεν το ήξερα... Ευχαριστώ πολύ!!! Μου βγάζει την επιλογή Αίτηση για μετάθεση,για βελτίωση ή για οριστική τοποθέτηση.Σε μια επιλογή όλα αυτά. Φαντάζομαι αυτό επιλέγω, σωστά?
Είμαι νεοδιοριστος και υπηρετώ σε διαφορετική είδε από αυτή που μένω...όταν πάω να συμπληρώσω την αίτηση γράφει σαν να αιτουμαι μετάθεση στη δίδε που είναι η μόνιμη κατοικία μου.
Όταν ανοίγεις τις επιλογές στην αίτηση, πηγαίνεις λίγο πριν το τέλος εκεί που λέει βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση.Αυτό διαλέγεις. Εσύ προφανώς έχεις διαλέξει κατά λάθος την πρώτη επιλογή που λέει μετάθεση από περιοχή σε περιοχή.
Πρέπει πρώτα να οριστικοποιησουμε την αίτηση μετάθεσης και μετά να στείλουμε τα δικαιολογητικά στη διδε της οργανικής μας ώστε να έχουμε αριθμό πρωτοκόλλου που θα το γράψουμε στην αρχή του μεηλ;Ευχαριστώ
Όχι. Δεν χρειάζεται. Η ΔΔΕ θα δει τα δικαιολογητικά που θα στείλεις στο email και θα φροντίσει να πάρεις τα αντίστοιχα μόρια.