0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θεωρώ ότι η προϋπηρεσία σε Πανεπιστήμια και ΙΕΚ (όπως και σε ΕΠΑΣ, εφόσον πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις) θα έπρεπε να μετράει σε όλους τους πίνακες αξιολόγησης, μοριοδότησης, κλπ. Ας μετράει με λιγότερα μόρια, αλλά να μετράει κάπως. Είναι εντελώς άδικο συνάδελφοι που έχουν χρόνια τέτοια υπηρεσία (και συχνά αυτοδύναμες διδασκαλίες...όσοι γνωρίζουν, κατανοούν) να παίρνουν 0, σα να μην έκαναν ποτέ τίποτα και να έπονται σε σειρές αξιολόγησης (που επηρεάζουν και μεταθέσεις) ή να μην τους αναγνωρίζεται μισθολογικά αυτή η υπηρεσία. Η Εκπαίδευση είναι ενιαία. Οι περισσότερες διδασκαλίες στα ΙΕΚ ειναι με συμβάσεις έργου (είτε μπλοκάκι, είτε ΙΚΑ). Εναλλακτικά, όσοι άλλοι διδάσκουν είναι μόνιμοι εκπαιδευτικοί νομίζω.
Καλημερα. Ξερετε αν στους αναπληρωτές προσμετραται μισθολογικά η προϋπηρεσία σε δημοσια υπηρεσια ως διοικητικος υπαλληλος; Ή πρεπει να ειναι συναφης (εκπαιδευτική) ;
Συνάδελφοι, λύστε μου παρακαλώ μια απορία: Από το 2020-21 η προϋπηρεσία σε δυσπρόσιτες περιοχές θα μετρά με διπλά μόρια στον επόμενο πίνακα, έτσι δεν είναι; Σε μελλοντικούς μόνιμους διορισμούς θα αφαιρεθούν τα διπλά μόρια; Κι αν ναι, δεν έχουμε πλέον έναν ενιαίο πίνακα και για μόνιμους και για αναπληρωτές;
Καλησπέρα σας συνάδελφοι και καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι στους επερχόμενους διορισμούς! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Πέρυσι εργάστηκα 8,5 περίπου μήνες ως τριμήνιτης και φέτος έχω αλλά 7,9 μόρια έως 23/05! Το άθροισμα βγαίνει 16,4 περίπου! Το θέμα είναι ότι επειδ ή υπήρχε προσαύξηση στους τριμηνιτες πήρα 10 μόρια την προηγούμενη χρονιά, γεγονός που αναφέρεται στον οπσυδ! Στην πρόσθεση όμως που κάνει για τα δύο έτη τα μόρια καθαρής προϋπηρεσίας τα υπολογίζει χωρίς την προσαύξηση! Δηλαδή 8,5+7,9=16,4 και όχι 10+7,9=17,9! Δηλαδή δε προσμετράει το μπόνους το περσινό! Πιστεύετε έχει γίνει κάποιο λάθος? Στην τωρινή προκήρυξη εγώ να βάλω 16 μόρια που είναι η καθαρή προϋπηρεσία ή 17 που είναι με την προσαύξηση; Σας ευχαριστώ πολύ.
Είμαι σε δυο πίνακες ΠΕ83 και ΠΕ86, αλλά έχω προυπηρεσία μόνο στον ΠΕ86 (2019 και μετά) αν διοριστώ μόνιμος ως Π83: -αναγνωρίζεται αυτή η προυπηρεσία (του ΠΕ 86) για το ΜΚ μου ως μόνιμος ΠΕ83; Ρητορική ερώτηση για το παράλογο του νόμου, πως γίνεται να αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία από ΣΔΕ ως μοριοδοτούμενη στην προκήρυξη και μετά την πρόσληψη (από την ίδια προκήρυξη) ξαφνικά να μην προσμετράται στο ΜΚ; Μόνο σε μένα φαίνεται παράλογο;;;
Η προϋπηρεσία από ΣΔΕ δεν προσμετράται για το ΜΚ;
Όχι αν προέρχεται από σύμβαση έργου, όμως στην μοριοδότηση πρόσληψης λαμβάνεται υπόψη.