0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οταν η Διεύθυνση είναι πιο γρήγορη από το υπουργείοhttps://dipe-a-athin.att.sch.gr/dioikitika/3127-analipsi-ypiresias-ekpaideftikon
Εννοώ όπως έχουν ήδη ανακοινώσει καποιες διευθύνσεις για την ανάληψη υπηρεσίας στις 30/06.Το επίσημο έγγραφο https://drive.google.com/file/d/137YjL4gOnRHZ85QJjXrugc2HWCQWSvRn/view
.Επιπλεον θα πω οτι μου εχει συμβει παλαιοτερα να πρεπει να κανω αναληψη υπηρεσιας εντος ιουλιου σε μερα θερινης υπηρεσιας του σχολειου, και ευτυχως δεχτηκε ο διευθυντης να μου κανει πρακτικο αναληψης την ημερα που επρεπε και το οποιο θα υπεγραφα (ατυπα) οταν θα πηγαινα προς τα τελη αυγουστου για τη δικη μου θερινη υπηρεσια.
Συνάδελφοι μία ερώτηση που ενδεχομένως έχει απαντηθεί στο παρελθόν. Έχω μετατεθεί στον τόπο καταγωγής μου όπου όταν έκανα την αίτηση μετάθεσης ήμουν ανύπαντρος και η σύζυγος (εκπαιδευτικός στον ίδιο τόπο εδώ και 2 χρόνια) περίμενε παιδί. Πλέον έχουμε παντρευτεί και γεννήθηκε και το παιδί. Για τοποθέτηση στην νέα οργανική δεν μέτρησαν μόρια γάμου, παιδιού και συνυπηρέτησης καθώς την περίοδο των αιτήσεων δεν δικαιούμουν τα μόρια. Αν δεν υπηρετήσω την οργανική μου από τον πρώτο χρόνο και προτιμήσω να πάρω απόσπαση σε λειτουργικό κενό τα μόρια συνυπηρέτησης, παιδιού και γάμου θα μετρήσουν;
σε σχεση με την οργανικη τοποθετηση σου ειχα πει τη γνωμη μου παλαιοτερα. Σε σχεση με την αποσπαση σου σε λειτουργικο κενο όμως θα σου πω με βεβαιοτητα οτι θα σου τα προσμετρησουν γιατι στο τμημα προσωπικου-γραμματεια πυσδε τον αυγουστο που γινονται οι τοποθετησεις σε λειτουργικα κενα δεν στηριζονται στους πινακες οργανικων μοριων, αλλα προβαινουν σε επικαιροποιηση στοιχειων οικογ καταστασης των εκπκων ζητωντας απο αυτους να καταθεσουν οτι καινουριο εχουν. Επιπλεον και ειδικα για τους αιτουντες αποσπαση προβαινουν σε επανυπολογισμο μοριων μιας και οι αππσπασθενετς συγκρινονται με τα μορια αποσπασεων και οχι με τα μεταθετικα μορια. Απλα οταν ζητησουν απο τη διευθυνση σου δηλωσεις προτιμησης σχολειων για τα λειτουργικα κενα. μην ξεχασεις να πας τα αντιστοιχα δικαιολογητικα
Τελικά gtΠΕ02 το έψαξα λίγο περισσότερο το θέμα με τα μόρια και τα πάντα σχετικά με την οργανική τοποθέτηση γίνονται με βάση την ημερομηνία αίτησης μετάθεσης όπως συζητήσαμε και μαζί. Το σχολείο που θα τοποθετηθώ εκτός απροόπτου (ως τελευταίος στα μόρια) είναι ένα δύσκολο σχολείο αλλά η ετήσια υπηρέτησή του είναι μονόδρομος για βελτίωση στο μέλλον εντός πυσδε. Υπάρχουν όμως πολύ καλά λειτουργικά και με βάση έρευνα που έκανα αργούν (πάνω από 4 χρόνια) συντάξεις συναδέλφων σε καλά οργανικά κενά οπότε σκέφτομαι για απόσπαση εντός πυσδε και να παρατείνω λίγα χρόνια την υπηρέτηση του οργανικού. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!
Τελικά gtΠΕ02 το έψαξα λίγο περισσότερο το θέμα με τα μόρια και τα πάντα σχετικά με την οργανική τοποθέτηση γίνονται με βάση την ημερομηνία αίτησης μετάθεσης όπως συζητήσαμε και μαζί. Το σχολείο που θα τοποθετηθώ εκτός απροόπτου (ως τελευταίος στα μόρια) θα σου προτεινα σε καθε φαση δηλ και στην
Γνωρίζει κάποιος αν φετος θα εχουμε οι αποσπασμενοι δυνατοτητα ηλεκτρονικης αναληψης υπηρεσίας?
Ενδιαφέρον έχει αν κάποιος δεν είναι στη συνεδρίαση 28/6 αλλά του βγάλουν καλοκαιρινή εφημερία 1/7.