0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Hapiness, η λέξη είναι ''δόσεις'' κι όχι ''δώσεις''... Οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να γνωρίζουν ορθογραφία.
Έγιναν βαρετοί οι "αστυνόμοι της ορθογραφίας". Αντί να γράφεις κάτι επί της ουσίας, ψάχνεις αν έκανε κάποιος λάθος εκ παραδρομής κλπ. Με την ίδια λογική εσύ έβαλες ένα "p" στο όνομά της. Απρόσεχτη! Να το γράψεις 100 φορές σε παρακαλώ!
Και αντε πες οτι δεν ξερεις στοιχειωδη αγγλικα που σαν εκπαιδευτικος θα επρεπε. Εδω ουτε σωστη αντιγραφη μιας λεξης δεν εισαι ικανη να κανεις, αλλα να μοιραζεις παρατηρησεις ξερεις. Πριχτρο.
Μα δεν είναι προφανές ότι πρόκειται για τα εμβόλια της Άστρα Ζενεκα, τα οποία αρνούνται πολλοί (και όσοι έχουν κανονική σειρά εμβολιασμού και οι αστυνομικοί/στρατιωτικοί που είναι η εναλλακτική επιλογή); Και για όσα έχουν ακουστεί και γιατί κυρίως η δεύτερη δόση αργεί, σε σχέση με το μονοδοσικό που αναμένεται. Πολύ καλά κάνει η ΔΟΕ και είναι επιφυλακτική, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι. Που θέλουν βέβαια να εμβολιστούν αλλά κάτι στην πρεμούρα δεν τους πάει καλά.https://www.esos.gr/arthra/72244/onoma-tis-etaireias-poy-tha-emvoliastoyn-oi-ekpaideytikoi-zita-i-doe-apo-yp-paideias
Με το "τζούφιο" έχουν εμβολιαστεί 30 εκατομμύρια στο Η
Δηλαδή οι εκπαιδευτικοί είναι τόσο υπεράνω τιυ λοιπού πληθυσμού που τους προσφέρεται εμβόλιο εκτός σειράς κ έχουν επιφυλάξεις; ας μην πάνε τότε. Ενταξει λέμε λέμε για το κράτος αλλά ώρες ώρες βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Το Η
Ε ναι, το σε εμβολιάζω με ό,τι λάχει, αρκεί να σε εμβολιάσω, δεν έχει λογική. Όταν εγώ διαβάζω ότι το Astra Zeneca προκαλεί θρομβώσεις και στην οικογένειά μου έχω χάσει συγγενή από θρόμβωση, λες τώρα πού πάω;