0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο την μια κατηγορεις την συντριπτικη πλειοψηφια των εκπαιδευτικων για αγνοια του νομοσχεδιου της Αυτοαξιολογησης Σχολικων Μοναδων και απο την αλλη μας γραφεις σχετικα με την Ατομικη Αξιολογηση Εκπαιδευτικων. Αλλο ΦΕΚ το ενα, αλλο ΦΕΚ το αλλο και προφανως η απεργια πραγματοποιηθηκε για το ζητημα της ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ.Συνεπως, μαλλον εσυ πιαστηκες αδιαβαστος....
https://www.e-nomothesia.gr/kat-ekpaideuse/nomos-4823-2021-phek-136a-3-8-2021-2.htmlΜέχρι να βγει η απόφαση, ας διαβάσετε τον νόμο. Να ηρεμήσετε, γιατί κάνει κακό η τόση ένταση.
Έχεις μπερδέψει την ηρεμία με την προθυμία. Φιλικά.
Είσαι ένας μπερδεμένος άνθρωπος. Δεν πειράζει, συνάδελφε. Αρκεί όταν ξεκινήσουν οι συνάδελφοί σου την αξιολόγηση να μην τους φορτώσεις επιπλέον δουλειά γιατί εσύ έτσιθελικά θα απέχεις. Αν βγει βέβαια σύννομη η απεργία-αποχή, δικαιούσαι να απέχεις, αλλά θα αξιολογηθείς στον επόμενο τόνο.
Συνάδελφε πολλά μπορεί να 'μαι. Κι αρνητικά και κάκιστα και κατακριτέα. Και παράδειγμα προς αποφυγή να 'μαι. Θα σου είπω, όμως, τι δεν είμαι. Πρόθυμος στους από πάνω συνεργάτης στους ρυθμιστές απεργοσπάστης στους συλλογικούς αγώνες. Το ναι το δικό σου θα σε οδηγήσει, και σ' έχει ήδη οδηγήσει, σε στελεχιακές θέσεις. Το όχι το δικό μου στις τάξεις φτωχών μαθητών που παλεύουν για τ' αυτονόητα σ' άλλους. Εσύ λατρεύεις την ανέλιξη. Εγώ τη διδασκαλία. Άλλοι κόσμοι. Από μένα καλή τύχη στο δρόμο των γραφείων που διάλεξες. Κι άσε εμάς στο δικό μας.
Οι γονείς μου ήταν αγρότες. Οι μαθητές μου στο συνοικιακό σχολείο όπου εργάζομαι δεν ξέρω από ποιες τάξεις προέρχονται γιατί δεν με αφορά! Κάνω τη δουλειά μου ταπεινά και με διάθεση προσφοράς. Θα πάρω σύνταξη ως καθηγητής τάξης γιατί αυτό γουστάρω. Αξιολόγηση θα γίνει. Είσαι πρόθυμος και υπακούς εντολές άλλων στους οποίους δεν αντέχεις να αντισταθείς. Το ξέρεις καλά. Όρθιο το κεφάλι. Καθαρό κούτελο.
Α. Και αν δεν ξέρεις από ποιες τάξεις προέρχονται οι μαθητές/τριες σου, πώς θα κάνεις διαφοροποιημένη/εξατομικευμένη διδασκαλία; Ακόμα και με τα κριτήρια της αξιολόγησης την οποία τόσο υπερασπίζεσαι, με αυτή τη δήλωση είσαι κάτω από τη βάση. Δεύτερο κρίμα. Τζάμπα οι επιμορφώσεις.
Το αντίθετο και πάλι αν και φέτος είμαι στο πυσδε της πόλης καταγωγής μου.