0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα Είμαι καινούριος στο forum. Γράφτηκα περισσότερο για να βλέπω τις εξελίξεις στην εκπαίδευση, για τυχόν απορίες που μπορεί να έχω και σας παραθέτω μια από αυτέςΕίμαι απόφοιτος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ( πρωην ΤΕΙ), έχω μεταπτυχιακό στο μανατζμεντ, ecdl, 2 ξενες γλωσσες επιπέδου προφισενσιΠαρατηρώ και από φίλους , γενικά ακούω, και φυσικά μου προτείνουν, να πάω να βγάλω την παιδαγωγική επάρκεια της ΑΣΠΑΙΤΕ. Ο προβληματισμός μου είναι ότι ρίχνοντας μια ματιά στο πίνακα ΠΕ80 ότι έχει αρκετούς οικονομολόγους (6500+) και γενικά αυτό που παρατήρησα είναι ότι οι προλήψεις που γίνονται κάθε χρόνο στο κλάδο μας είναι ελάχιστες. Μετά αναρωτιέμαι με τόσα λίγα μαθήματα που έχω στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ( αοθ, οικιακη οικονομια, 3-4 μαθηματα στο επαλ), αν αξιζει να παω να βγαλω τη παιδαγωγικη επαρκεια για να ανοίξω το τομεα της εκπαίδευσης. Να διευκρινίσω ότι με ελκύει η εκπαίδευση, αλλά βλέποντας τον ανταγωνισμό του πίνακα, συν οτι θα ξεκικνήσω ως ωρομίσθιος ( αν με πάρουν και ως ωρομίσθιο) και θα τρέχω βάζοντας χρήματα και από τη τσέπη μου με βάζει σε δεύτερες σκέψεις.Δυστυχώς η ΠΕ80 δεν είναι όπως άλλες ειδικότητες της εκπαίδευσης , όπως ο κλάδος των ψυχολογων, κοινωνικων λειτουργων, πληροφορικαριων, νοσηλευτων που εχουν στανταρ οτι θα προσληφθουν ως αναπληρωτες.Εσας η γνωμη σας ποια ειναι?