0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα..!!!Κάνω share ενα βίντεο στο Webex αλλά οι μαθητές δεν ακούνε ήχο....? τι φταίει?
Οι μαθητές μου παραπονιούνται ότι κάνει πάρα πολλές διακοπές ο ήχος μου όταν μιλάω εγώ.Εγώ αντίθετα τους ακούω όλους πολύ καλά χωρίς διακοπές όταν μιλάνε. Τι μπορεί να φταίει? μπορώ να κάνω κάτι?Δεν μπορεί να γίνει μάθημα έτσι και έχω απελπιστεί...Επίσης η κάμερά μου (υποχρεωτικά πρέπει να βλέπουν τι γράφω αφού κάνω μαθηματικά και δεν γίνεται να γράφω στον υπολογιστή) μου λένε ότι γίνεται όλο pixels και η εικόνα είναι χάλια.Υπάρχει σωτηρία? τουλάχιστον για τον ήχοΑν αντί για κάμερα αγοράσω ψηφιακή γραφίδα, μήπως δω διαφορά? Η γραφίδα είναι πιο ελαφριά σαν μετάδοση δεδομένων? ή πάλι θα έχω κολλήματα?ΕυχαριστώΣυνάδελφε η γραφίδα wacom one medium που αγόρασα κυριολεκτικά με έσωσε...αν μπορείς να διαθέσεις 80 ευρώ σε προτρέπω να το κάνεις..κατέβασα και το microsoft whiteboard αλλά μπορώ και γράφω και στο wordpad στη ζωγραφική με το μολυβάκι ( βάζοντας το μέγεθος στο λίγο πιο χοντρό). Επίσης και στα 2 προγράμματα μπορώ και σώζω αυτά που γράφω και τα στέλνω. Πέρσι ταλαιπωρήθηκα πολύ..κι εγώ έχω πρόβλημα με τον ήχο αλλά βλέπουν αυτά που γράφω.. (είμαι ΠΕ04)
Συνάδελφε η γραφίδα wacom one medium που αγόρασα κυριολεκτικά με έσωσε...αν μπορείς να διαθέσεις 80 ευρώ σε προτρέπω να το κάνεις..κατέβασα και το microsoft whiteboard αλλά μπορώ και γράφω και στο wordpad στη ζωγραφική με το μολυβάκι ( βάζοντας το μέγεθος στο λίγο πιο χοντρό). Επίσης και στα 2 προγράμματα μπορώ και σώζω αυτά που γράφω και τα στέλνω. Πέρσι ταλαιπωρήθηκα πολύ..κι εγώ έχω πρόβλημα με τον ήχο αλλά βλέπουν αυτά που γράφω.. (είμαι ΠΕ04)
είναι ικανοποιητικό το μέγεθος (21cm X 13cm?) για να χωρέσει μια άσκηση ας πουμε; είναι περίπου τα 2/3 σε μήκος ενός Α4 χαρτιού σε πλάτος και μήκος... μικρό μου φαίνεται