0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πάντως ξέρω 2 άτομα πέρυσι που ο ένας παραιτήθηκε και η μία δεν έκανε καν ανάληψη μετά από κλήση και φέτος δουλεύουν κανονικά.Δεν ξέρω δηλαδή αν όντως ισχύουν οι ποινές...
Πότε έγινε η κλήση; Αν η κλήση γίνει απο κάποιο μήνα και μετά δεν υπάρχει ποινή για μη ανάληψη υπηρεσίας. Επίσης δεν ξέρω αν για αποδεδειγμένα σοβαρούς ιατρικούς λόγους μπορείς να μην αναλάβεις. Θέλω να καταλήξω πως πρέπει να ξέρεις ακριβώς την κάθε περίπτωση για να πείς αν έχει γίνει παρανομία.
Απο ποιό μήνα και μετά ισχύει αυτό; το έχεις δει στο φεκ;
Αν η κλήση γίνει απο κάποιο μήνα και μετά δεν υπάρχει ποινή για μη ανάληψη υπηρεσίας. Επίσης Θέλω να καταλήξω πως πρέπει να ξέρεις ακριβώς την κάθε περίπτωση για να πείς αν έχει γίνει παρανομία.
Αν η κλήση γίνει απο κάποιο μήνα και μετά δεν υπάρχει ποινή για μη ανάληψη υπηρεσίας.
Για την φάση που έγινε μόλις, ισχύει η ποινή σε περίπτωση μη αποδοχής;
πέρα από το γεγονός οτι είναι απαράδεκτο να υπάρχει ποινή , όταν υπάρχει λίστα με άλλους (να βρουν λύση για επιμέρους ζητήματα)
Καλησπέρα, έχω την εντύπωση ότι αν η πρόσληψη ήταν για τα τρίμηνα (λόγω covid δηλαδή), δεν ίσχυαν οι ποινές. Το λέω με επιφύλαξη, μπορεί να μην ισχύει, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
το βασικό θα ήταν να είναι το πλαίσιο ξεκάθαρο, εξαιρούνται της ποινής οι με θέμα ιατρικό; (αν έχεις γνωστό και σου δίνει χαρτί - ελλάντα είμαστε- μια χαρά θα παραιτείσαι και θα δουλεύεις μετά). υπάρχει διάταξη ποιος μήνας είναι για αυτό που γράφεις; πέρα από το γεγονός οτι είναι απαράδεκτο να υπάρχει ποινή , όταν υπάρχει λίστα με άλλους (να βρουν λύση για επιμέρους ζητήματα)
Μέχρι το 2020 που έκανα αίτηση για αναπληρωτής τελευταία φορά δεν υπήρχε ποινή για μη ανάληψη από πχ Απρίλιο και μετα. Όπως λέει όμως συνάδελφος παραπάνω αυτό δεν ισχύει πια οπότε πιθανόν να είναι έτσι. Δεν διάβασα την τελευταία πρόσκληση.
Εϊναι ανευθυνότητα να στερείς τη δουλειά από κάποιο συνάδελφό σου και να αφήνεις και τα παιδιά ακάλυπτα.Εννοείται, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις.