0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/anakoinoseis/380528_ekpaideytikoi-na-min-tolmisoyn-na-anakoinosoyn-diagonismo-toy-asepΔεν νομιζω να τον θελουν οι νεοι
Τοξικο ως προς την μοριοδοτηση κσποιων προσοντων και τα κριτηρια επιλογης τους για να μοροδοτουνται..πχ ενα μεταπτυχιακο σε αναγνωρισμενο Πανεπιστημιο του εξωτερικου θελει κοπο για να αποκτηθει
Νομίζουν οι 20άρηδες και οι ιθύνοντες του υπουργείου ότι το μυαλό έχει πάντα την ίδια ικανότητα μνήμης ε λοιπόν σας το λέω εγώ που δεν είμαι 20αρα ότι είναι άδικο να εξισώνονται και οι νέοι με τους παλιούς για πολλούς λόγους.
Εγω παντως τα χρονια που ηταν κλειστοι οι πινακες, δουλευα 2 δουλειες για να βγαλω μεταπτυχιακο και να παρω σε 1 ξενη γλωσσα το C2 (Αγγλικα). Που με βοηθησε και σε αρθρα βιβλιογραφιας στο μεταπτυχιακο που εκανα.
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει μια ενιαία πολιτική στο συγκεκριμένο θέμα. Έρχεται ο ένας κάνει τα δικά του έρχεται ο άλλος κάνει τα δικά του. Ας συμφωνήσουν επιτέλους όλοι σε κάτι για να ξέρουμε και εμείς πώς να προγραμματίσουμε τις ζωές μας. Νομίζω ότι σε αυτό θα συμφωνήσουμε όλοι.
Λυπάμαι που το λέω, μα αυτή είναι μια γελοία ανακοίνωση. Είναι αδύνατον να διοριστούν όλοι οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί, ακόμα και αν μικρύνουν τα τμήματα κτλ., καθώς ο αριθμός των πτυχιούχων ξεπερνάει κατά πολύ τις ανάγκες.Αναγκαστικά χρειάζεται κάποιο σύστημα επιλογής εκπαιδευτικών.Η ανακοίνωση αυτή δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ευχολόγιο, το οποίο πίσω από τη φαινομενικά αριστερή ρητορική του τελικά συγκαλύπτει την τεράστια ταξικότητα του συστήματος Γαβρόγλου, με όλα αυτά τα προσόντα που εν πολλοίς αγοράζονται... ΥΓ. Στην ουσία θέλουν να κρατηθεί κλειστό το επάγγελμα του εκπαιδευτικού για όσους είναι ήδη σε αυτό... Και να μπορούν να μπαίνουν με το σταγονόμετρο όσοι έχουν την οικονομική άνεση/χρόνο να μπορούν να κάνουν 2 μεταπτυχιακά, διδακτορικό κτλ. - που ούτε και αυτά δεν θα φθάνουν για πολλά ΠΕ από τους επόμενους πίνακες.