0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τότε η υποχρεωτική παραμονή στην οργανική νομίζω πως ήταν ένας χρόνος. Τονίζω το νομίζω.
Ε καλά τώρα, και στους διορισμούς επί ΑΣΕΠ που γίνονταν σε 2 χρονιές/φουρνιές, δεν νομίζω ότι υπήρχε ειδική μέριμνα σαν αυτή που προτείνεις. Άλλωστε, το πνεύμα της σημερινής διαδικασίας επιλογής προσωπικού είναι "έχω μια ενιαία λίστα, όποτε έχω ανάγκη, όπου κι αν δημιουργηθεί αυτή, αντλώ από τον υπάρχοντα πίνακα".Αδικίες πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν, δεν μπορεί να αλλάζει η διαδικασία διορισμού κάθε χρόνο.
Δλδ τους διοριζει πχ καλοκαιρι και τον ιδιο χρονο τον Νοέμβριο εκαναν αίτηση για μετάθεση; Δε νομιζω. Οι περισσότεροι μονιμοι μου είπαν κ σε αυτους 2ετια. Αν ειναι κάποιος μονιμος να μας απαντησει.
Κατέβα λίγο από το καλάμι να δω κάτι...ας μη δεχοσουν διορισμό,για να διοριστεις του χρόνου σε καλύτερη σειρα
Το ότι κάποιοι παρακαλούσατε να διοριστειτε έστω κ στη βραχονησίδα ,τώρα που διορίστηκατε εκεί δε σας φταίει ο υπόλοιπος κόσμος να μείνει στην απεξω
Το ότι κάποιος δε δήλωσε τα πάντα δε σημαίνει πονηρή πρόθεση ,αν τελικά γίνουν κ αλλοι διορισμοί δε σου λέει κανείς πως θα είναι μέσα περιοχές φιλέτα ! Κάνεις λογικά αλματα
Το ότι κάποιοι παρακαλούσατε να διοριστειτε έστω κ στη βραχονησίδα ,τώρα που διορίστηκατε εκεί δε σας φταίει ο υπόλοιπος κόσμος να μείνει στην απεξωΜπορείς να μας εξηγήσεις ,τι ακριβώς σε ενοχλεί σε εμάς που θα διοριστούμε και μιλάς τόσο άσχημα;Μήπως κάποιος σου έκλεψε το διορισμό και ξεσπάς σε όλους;Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που διορίστηκε να θέλει οι άλλοι να μείνουν στην απέξω όπως ισχυρίζεσαι!
Δεν έχει σημασία αν είναι περιοχές φιλέτα η βραχονησίδα. Kάποιος που κατάγεται απο Καστελόριζο που φέτος δεν έδωσε θέσεις γιατί του χρόνου να μην έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη θέση αυτή;
Παράθεση από: Andriana andriana στις Αυγούστου 08, 2021, 11:05:04 pmΤο ότι κάποιοι παρακαλούσατε να διοριστειτε έστω κ στη βραχονησίδα ,τώρα που διορίστηκατε εκεί δε σας φταίει ο υπόλοιπος κόσμος να μείνει στην απεξωΜπορείς να μας εξηγήσεις ,τι ακριβώς σε ενοχλεί σε εμάς που θα διοριστούμε και μιλάς τόσο άσχημα;Μήπως κάποιος σου έκλεψε το διορισμό και ξεσπάς σε όλους;Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που διορίστηκε να θέλει οι άλλοι να μείνουν στην απέξω όπως ισχυρίζεσαι!Καμιά σχεση...εσείς αντί να ευχαριστηθείτε το διορισμό σας λυσσατε ακόμη δεν ορκιστηκατε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ! Και διαβάζω μέρες παντού τι γραφετε.Καπου φτάνει !!!! Και ναι θα χαρώ κάποιος που ευνοήθηκε με το σύστημα και τόσα χρόνια δε κούνησε από το σπίτι του να βρεθεί στο τέρμα θεού αφού δηλωσε τα πάντα ,όπως θα χαρώ ένας συνάδελφος που οργάνωσε τα πάντα και κράταγε ανοιχτα τα σχολεία ,να βρεθεί δίπλα στο σπίτι του ,γιατί το προσοντολογιο τον καταποντησε!
Μήπως γιατί θα είναι άλλο ΦΕΚ ,;;;δλδ η τριτεκνη που στην α φάση βρέθηκε Ορεστιάδα ,αφού δήλωσε τα πάντα καλά έκανε και μου έκανε μηνυση γιατί στη β βρέθηκα στο χωριό της μιας και το κενό δόθηκε τότε ...πλάκα έχουμε
Καμιά σχεση...εσείς αντί να ευχαριστηθείτε το διορισμό σας λυσσατε ακόμη δεν ορκιστηκατε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα ! Και διαβάζω μέρες παντού τι γραφετε.Καπου φτάνει !!!! Και ναι θα χαρώ κάποιος που ευνοήθηκε με το σύστημα και τόσα χρόνια δε κούνησε από το σπίτι του να βρεθεί στο τέρμα θεού αφού δηλωσε τα πάντα ,όπως θα χαρώ ένας συνάδελφος που οργάνωσε τα πάντα και κράταγε ανοιχτα τα σχολεία ,να βρεθεί δίπλα στο σπίτι του ,γιατί το προσοντολογιο τον καταποντησε!