0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι παρακαλώ μια ερώτηση έχω. Πήρα φέτος οργανική στην διεύθυνση που ανήκω και από Σεπτέμβρη θα υπηρετήσω εκεί για να ξεχρεώσω την οργανική μου που δεν είχα πάει ποτέ.
Ευχαριστώ πολύ Lasid για την απάντηση!Όχι δεν έλειπα με άδεια, είμαι διορισμένη παλιότερα έλειπα συνεχόμενα από τότε που πήρα μετάθεση εκεί, με αποσπάσεις στην ειδική αγωγή και δεν είχα υπηρετήσει καθόλου τη νέα οργανικήΑποφάσισα φέτος να ξεχρεώσω για να ζητήσω μετάθεση μετά στην ειδική και γι' αυτό αναρωτήθηκα αν είμαι καλυμμένη με τη συμπλήρωση ωραρίου.Ευχαριστώ και πάλι
Ναι, θα μείνω στο σχολείο οργανικής μου, το πρόβλημα είναι για το σχολείο διάθεσης για τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου μου. Μου δίνουν σχολείο (συμπλήρωσης) που δεν θέλω. Ενώ υπάρχουν ώρες σε σχολεία που έχω δηλώσει και τα οποία μάλλον θα δοθούν για αποσπάσεις κ.λπ. .Τώρα δεν μπορώ να κάνω αίτηση απόσπασης.
Υπάρχουν ώρες στα γειτονικά σχολεία, ναι.Το θέμα είναι ότι άλλους τους διαθέτουν σε σχολεία που δεν είναι της ίδιας ομάδας, παρόλο που υπάρχουν κενά σε γειτονικά τους σχολεία. Δεν μπορώ να κάνω ένσταση γι'αυτό;
Αν δεν τηρεί το ΠΥΣΔΕ τα νόμιμα προς όλους τους εκπαιδευτικούς εφαρμόζοντας τη νομοθεσία, τότε είναι δύσκολα τα πράγματα.Εκεί που είσαι δε γίνεται η δουλειά με ενστάσεις. Χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο σε κάποιον αιρετό του ΠΥΣΔΕ να του πεις: "Όπως κάνατε και σε άλλους, θέλω κι εγώ να τοποθετηθώ σε σχολείο άλλης ομάδας". Έτσι, ίσως καταφέρεις να κάνεις κάτι!
Ένσταση για τοποθέτηση άλλου δεν γίνεται από όσο ξέρω.Μίλα με τους αιρετούς και αν μένουν αδιάθετες ώρες στα σχολεία που σε ενδιαφέρουν, εκτός ομάδας δηλαδή, ζήτα να πας σε αυτά για συμπλήρωση ωραρίου. Τα σχολεία της ομάδας σου θα καλυφθούν με κάποιο τρόπο.Καλύτερα με συνεννόηση παρά με ενστάσεις και εντάσεις.
Ναι, υπάρχουν ώρες στα σχολεία που επιθυμώ.(Ένα σχολείο μάλιστα εξαφανίστηκε ως διά μαγείας από τα κενά που δόθηκαν για αποσπάσεις, ενώ δεν φαίνεται να έχουν δοθεί αλλού οι ώρεςτου.)Τη στιγμή που δεν φέρονται το ίδιο σε όλους, γιατί να μην πω για τοποθέτηση άλλου συναδέλφου;Κι αφού δεν βγάζω άκρη με τους αιρετούς και τα τηλέφωνα, είναι κακό να κάνω ένσταση;
Ενημέρωσέ μας να μάθουμε το αποτέλεσμα της ένστασης. Ακούγεται ενδιαφέρουσα περίπτωση, εφόσον αλλού έκαναν αυτό που σου αρνούνται!