*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις για Πειραματικά  (Αναγνώστηκε 63952 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kapoioskapoukapote

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις για Πειραματικά
« Απάντηση #434 στις: Αύγουστος 29, 2024, 08:03:02 πμ »
Κάτι δεν πάει καλά εκεί στη δεππς. Αποφάσεις αποσπάσεων χωρίς απόφαση θητείας που προηγείται. Καθορισμός κενών για αναπληρωτές χωρίς να έχουν τοποθετηθεί νεοδιόριστοι που προηγούνται. Αν δεν βγει απόφαση μέχρι αύριο, τότε όσοι τοποθετούνται με θητεία πρέπει να παρουσιαστούν στην οργανική τους.
Ίσως πρέπει να γίνουν κάμποσα τηλεφωνήματα σήμερα!
Σε προηγούμενη επικοινωνία υπήρχε διαβεβαίωση ότι όσοι έχουν τοποθετηθεί θα πάνε στο πειραματικό/πρότυπο και όχι στην οργανική.
Σε πολλές περιπτώσεις οι διευθύνσεις έχουν δώσει τις θέσεις των οργανικών σαν λειτουργικά κενά, έμμεσα υπονοώντας ότι οι εκπαιδευτικοί θα πάνε στις νέες θέσεις τους.
Σίγουρα όμως υπάρχει μια ανοργανωσιά να την πω.

Δύο σχόλια ακόμη.
Τα κενά για τους αναπληρωτές έχουν λαθάκια. Είναι ελαφρώς αυξημένα.
Οι μόνιμοι ενώ προηγούνται από τους αναπληρωτές έχω την αίσθηση ότι στην περίπτωση των προτύπων/πειραματικών για να δοθεί οποιοδήποτε κενό σε μόνιμους πρέπει να υπάρχει πρόσκληση από τη ΔΕΠΠΣ. Δεν το λέω με σιγουριά γιατί ενώ αυτό βλέπω να γίνεται, ταυτόχρονα κάποιες αθμιες διευθύνσεις τα έδωσαν και σε νεοδιόριστους. Στη βθμια θα φανεί αυτές τις μέρες.

Γενικό σχόλιο αν μου επιτρέπεται...
Μετά τον οργασμό (10Κ διορισμοί) άλλοι/ες ψάχνουν τον/την παρτενέρ και άλλοι/ες το χαπάκι της επόμενης μέρας! Αλαλούμ!
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 29, 2024, 09:10:35 πμ από kapoioskapoukapote »
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Μπέρτραντ Ράσελ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:05:29 »

Συνδεδεμένος vagg99

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Αύγουστος 29, 2024, 09:14:38 πμ »
2103442472.  Τμήμα Προτυπων Πειραματικων Υπουργείου

2103442335  Γραφείο Προσωπικού Υπουργείου που ετοιμάζει το επίσημο έγγραφο προς υπογραφή. Υπάρχει στην περσινή απόφαση τοποθέτησης και νομίζω θα έχει πληροφορίες για το αν θα βγει εως αύριο.

Συμφωνώ πως είναι απαράδεκτο να έχουμε ξεκινήσει από 3 Ιουλίου με την έκδοση πρόσκλησης για θητεια και σήμερα 29 Αυγούστου να μην έχει βγει η επίσημη απόφαση τοποθέτησης, έχοντας περάσει μοριοδοτησεις, συνεντεύξεις,  πίνακες κτλ.

Αντιθέτως όσοι έκαναν αίτηση για αποσπαση, την έκαναν στα μέσα Αυγουστου και ήδη εδώ και μια εβδομάδα έχουν επίσημες αποφάσεις από τις Περιφερειακες Διευθύνσεις.

Διίστανται βλέπω και οι απόψεις για το πού παρουσιαζομαστε τη Δευτέρα... Ένα μπάχαλο.

Και για αυτό όλοι τους γύρισαν την πλάτη και ψάχνουν αναπληρωτες...
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 29, 2024, 09:17:27 πμ από vagg99 »

Αποσυνδεδεμένος nikostz1

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Αύγουστος 29, 2024, 09:35:12 πμ »
Μόλις μίλησα μου είπαν και να μην βγει απόφαση να πάω στο σχολείο που θα έχω θητεία και να ενημερώσω το σχολείο οργανικής ότι η απόφαση θα έχει αναδρομική ισχύ!

Αποσυνδεδεμένος diav

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Αύγουστος 29, 2024, 10:54:26 πμ »
Δεν το λέω με σιγουριά γιατί ενώ αυτό βλέπω να γίνεται, ταυτόχρονα κάποιες αθμιες διευθύνσεις τα έδωσαν και σε νεοδιόριστους. Στη βθμια θα φανεί αυτές τις μέρες.

Στο έγγραφο των Κυκλάδων είπαμε ότι αναφέρει σχετικό το 132/ΔΕΠΠΣ/13-8-2024 έγγραφο της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. με θέμα Κάλυψη λειτουργικών κενών για ΠΕΙΣ ΠΣ για το 2024-2025 και για τις δύο βαθμίδες , άφαντο όμως (η ΔΕΠΠΣ έπρεπε να το έχει αναρτημένο). Δεν κάνουν ό,τι θέλουν όπως ειπώθηκε , υπάρχει έγγραφο προφανώς. Το φαντάστηκαν;

Σε πολλές περιπτώσεις οι διευθύνσεις έχουν δώσει τις θέσεις των οργανικών σαν λειτουργικά κενά, έμμεσα υπονοώντας ότι οι εκπαιδευτικοί θα πάνε στις νέες θέσεις τους.

Οι διευθύνσεις πράττουν με βάση τα περσινά, γιατί βλέπουν ότι αυτοί θα έχουν κενά και κωλυσιεργούν άλλοι με τα τυπικά . Πέρυσι τελευταία αντίστοιχη  πράξη της ΔΕΠΠΣ ήταν 31/8 (οριακά δηλαδή), ημέρα που έφυγε το έγγραφο προς ΚΥ,  και αναρτήθηκε  την 1/9 ! Ήξεραν  όλοι ότι έπρεπε να παρουσιαστούν σε λίγες ώρες την Παρασκευή στα νέα σχολεία τους;  Σοβαρά έχασε κανείς τη θέση λόγω της πρωθύστερης απόφασης τοποθέτησης για 1-2 μέρες και δεν τους κυνήγησε; Άρα πέφτει οδηγία  από πάνω για να φαίνονται άρτια αυτά τα σχολεία και να αποδεσμευτούν οι εκπαιδευτικοί και οι διευθύνσεις το γνωρίζουν (τηλέφωνο κι εκεί καλού κακού).
Φέτος τουλάχιστον η αντίστοιχη πράξη αναφέρεται με ημερομηνία 22/8 (άλλο  η  δημοσίευση στις 27/8) , δεν μπορεί να μην τους φτάσουν οι μέρες. Αλλά αφού σας λένε ξεκάθαρα από τα ψηλά πού θα πάτε…

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:05:29 »

Συνδεδεμένος vagg99

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #438 στις: Αύγουστος 29, 2024, 11:13:46 πμ »
Επειδή για δεύτερη φορά σχολιάζετε αυτό που είπα ότι "κάθε διεύθυνση κανει ο,τι θελει", χωρίς βέβαια να με αφορά το θέμα,  αυτό το έγγραφο που επικαλούνται οι Κυκλάδες εστάλη μόνο στις Κυκλάδες και όχι σε όλες τις Διευθύνσεις εκπαιδευσης;

Αφού εστάλη σε όλες τις Διευθύνσεις, γιατι μόνο οι Κυκλάδες έβγαλαν προσκληση για νεοδιοριστους και όχι όλη η Ελλαδα; Άρα, δεν κάνει τελικά ο,τι θέλει η κάθε διεύθυνση και ερμηνεύει αλλιώς το έγγραφο αυτό της ΔΕΠΠΣ;

Στη διεύθυνση μου πήραν 3 αναπληρωτες στο πειραματικο μου και στον πίνακα για να διαλέξουν οι νεοδιοριστοι λειτουργικό κενό που ειχε βγει πριν τις προσληψεις αναπληρωτών, έλεγε μηδέν κενά.

Άρα η μία διεύθυνση έδωσε κενά σε νεοδιοριστους και η άλλη παρέκαμψε νεοδιοριστους και έδωσε τα κενά στους αναπληρωτες. Άρα, δεν υπάρχει διαφοροποίηση ανά διευθυνση; Δεν κάνει καθένας ο,τι θελει;

Και άλλη χθεσινή πρόσκληση από τη Χίο http://dipe.chi.sch.gr/2024/08/28/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%89/
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 29, 2024, 11:23:47 πμ από vagg99 »

Αποσυνδεδεμένος diav

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #439 στις: Αύγουστος 29, 2024, 12:13:10 μμ »
Θα απαντήσω , γιατί σχετίζεται με το αλαλούμ . Και μου κάνει εντύπωση προφανώς όχι για σχολιάσω εδώ σε ένα φόρουμ συζήτησης, αλλά για τις διοικητικές πράξεις (τα σχόλια λίγη σημασία έχουν τελικά) :

Αφενός είναι περίεργο δύο δπε να αναφέρουν ένα έγγραφο "ανύπαρκτο" και άλλη μία κάτι άλλο (έχεις λινκ να δούμε τι ανήρτησαν) ;  Δεν σου φαίνεται περίεργο ; Και για να γίνει ακόμα περισσότερο . Ο Τόμπρας έχει υπογράψει με 132/ΔΕΠΠΣ  το παρακάτω με άλλη ημερομηνία και άλλον θέμα  !  Μην το παίρνεις προσωπικά, συζήτηση με δεδομένα γίνεται, ποιος διαβάζει άλλα αντί άλλων στις διευθύνσεις, αν κάποιος δουλεύει εκεί  να δει τι στο καλό έχει φτάσει στα μέιλ;;;;;

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A1%CE%9F%CE%9946%CE%9D%CE%9A%CE%A0%CE%94-%CE%988%CE%A8?inline=true
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 29, 2024, 12:15:16 μμ από diav »

Αποσυνδεδεμένος diav

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #440 στις: Αύγουστος 29, 2024, 12:29:28 μμ »
πιο ταλιράκι : ή λάθος ανάγνωση κάνουν κάποιες διευθύνσεις ή υπάρχουν δύο έγγραφα (νεοδιόριστους-αναπληρωτές) και έμπλεξαν στη δεππς αριθμούς και αναρτήσεις, υπάρχει άλλη ανάγνωση; αλαλούμ κάπου σίγουρα

• Ιστορικό μέλος
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Αύγουστος 29, 2024, 12:44:20 μμ »
Μόλις μίλησα μου είπαν και να μην βγει απόφαση να πάω στο σχολείο που θα έχω θητεία και να ενημερώσω το σχολείο οργανικής ότι η απόφαση θα έχει αναδρομική ισχύ!
Επιβεβαιώνω. Προσθέτω την πληροφορία ότι οι διευθύνσεις είναι ενήμερες σχετικά.
Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.
Μπέρτραντ Ράσελ

• Ιστορικό μέλος
  • Ζήτω η παιδεία (μας)!
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Αύγουστος 29, 2024, 12:46:29 μμ »
Σχετικά με την δυνατότητα των νεοδιόριστων να επιλέξουν, έχετε δει παρόμοια τακτική σε κάποια βθμια;
Μέχρι τώρα παρατηρείται νομίζω μόνο σε αθμιες ή κάνω λάθος;
Μπέρτραντ Ράσελ

Αποσυνδεδεμένος melpw

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Αύγουστος 29, 2024, 02:24:31 μμ »
Η δική μου διεύθυνση πάλι δεν είναι ενημερωμένη ούτε και το σχολείο. Στην ερώτηση που να παρουσιαστω μου είπαν..."τι να σας πω"... Ίσως και στα δύο έτσι όπως τα έχουν κανει

Συνδεδεμένος vagg99

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Αύγουστος 29, 2024, 02:54:38 μμ »
Η δική μου διεύθυνση πάλι δεν είναι ενημερωμένη ούτε και το σχολείο. Στην ερώτηση που να παρουσιαστω μου είπαν..."τι να σας πω"... Ίσως και στα δύο έτσι όπως τα έχουν κανει

2103442335 τηλεφωνήστε εδώ να ρωτήσετε αν είναι έτοιμη η απόφαση για υπογραφη

Αποσυνδεδεμένος nikostz1

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Αύγουστος 30, 2024, 01:31:25 μμ »
Μάλλον δεν θα προλάβουν!
Χθες στο τηλέφωνο μου είπε ότι είναι μεγάλη διαδικασία η διασταύρωση και αν δεν προλάβουν να πάω στο σχολείο με θητεία και να ενημερώσω το σχολείο οργανικής ότι θα βγει αναδρομικά...

Αποσυνδεδεμένος popins

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Αύγουστος 30, 2024, 01:36:29 μμ »
Εμένα σήμερα μου είπαν ότι της πρωτοβάθμιας έχουν υπογραφεί και ίσως και της Δευτεροβάθμιας να υπογραφουν  σήμερα.  Σε κάθε περίπτωση,  θα παρουσιαστούμε στο πειραματικό ή πρότυπο που τοποθετηθηκαμε, γιατί η απόφαση θα έχει αναδρομική ισχύ

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177464
  • Σύνολο θεμάτων: 19399
  • Σε σύνδεση σήμερα: 521
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 17