0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πόσες οργανικές θέσεις υπάρχουν;Πόσα μόρια θα χρειαστούν για αναπληρωτές η διορισμούς για την πρώτη φάση τον Σεπτέμβριο με το νεο συστημα οταν και οποτε γίνουν;
*Θα υπάρχει 100% ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΞΗΣΗ στη ζήτηση για Δυσπροσιτα μόρια σε μικρα δύσβατα νησιά αλλά πολλοί Αθηναίοι θα φάνε ΆΚΥΡΟ...SORRY...
Αξίζει να σημειωθεί πως στα παραπάνω κενά δεν ανήκουν οι συνταξιοδοτήσεις που έγιναν έως 31/8/19. Αυτές όπως έμαθα, θα εμφανιστούν τη νέα σχολική χρονιά ως οργανικά κενά. Την τρέχουσα, δίνονται ως λειτουργικά.
Πέρυσι, τα κενά ήταν αρκετά περισσότερα και τα είδα όταν δόθηκαν στους διοριστεους του ασεπ(δικαστικά). Αν δίνονται τα περσινά στις φετινες μεταθεσεις, πως γίνεται να είναι λιγότερα από πέρυσι, δεδομένου ότι οι διορισμοί ήταν πολύ λιγότεροι από τις συντάξεις;; Νομιζω ότι για τις μεταθέσεις, από περσινες συνταξιοδοτήσεις, δίνονται μόνο οι αυτοδίκαιες. Αυτά που γράφω στηρίζονται μόνο σε νούμερα. Αν δεν έχω καταλάβει κάτι ας μας διαφωτίσει κάποιος συνάδελφος που τα ξέρει καλύτερα.
Mια μικρη διορθωση. Αυτα τα οποια δε μετρησαν για τις φετινες μεταθεσεις ειναι οι φετινες συνταξιοδοτησεις που εγιναν τον Απριλιο του 2020, οι οποιες θα δωθουν ως λειτουργικα κενα το Σεπτεμβρη. Οι περσινες συνταξεις μετρηθηκαν φετος. Καθε χρονο δηλαδη φαινονται οι συνταξεις της προηγουμενης χρονιας.
Δεν μας νοιάζει για τα νησιά και δεν είμαι Αθηναίος!
Κρίμα...+Διπλά μόρια +... με το φίλο μου τον Ριζο για άλλη 1 τουλάχιστον χρονιά μέχρι να περάσει η γρίπη... το Αιγαίο κρουαζιέρα θα αρμενιζω...
Δεν πειραζει συνάδελφε, δημοκρατία εχουμε ο καθενας δηλώνει οτι του αρεσει.
* Όταν χαράζει στο Αιγαίο είναι όμορφα σου λέω....