0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν περιμεναμε για αναπληρωτες η επιλογή για απενεργοποίηση έσβηνε όταν ετρεχε το σύστημα. Η απενεργοποίηση δεν αφορά αλλαγή στην αίτηση τόσο όσο τη διαγραφή της ουσιαστικά.Anyway, θα δείξει.
1. Ναι ορκίζεσαι και μπορείς να φύγεις. Όταν έρθει η ώρα βγάζει η κάθε διεύθυνση ανακοίνωση για να κάνουμε δηλώσεις τοποθέτησης.2. Ο ΟΑΕΔ ενημερώνεται αυτόματα και διακόπτεται ταμείο ανεργείας κτλ3. Τα δικαιολογητικά νομίζω τα δίνεις την ημέρα της ορκομωσίας εκτος αν τα ζητήσουν οι διευθύνσεις ηλεκτρονικά πιο μπροστά για να μην γίνει συνωστισμός εκείνη τη μέρα. Ας μας πεί κάποιος που διορίστηκε πέρισυ τι έγινε με αυτό το θέμα
Πάντως σε εμένα που είμαι στην πρόσκληση που λήγει την τρίτη έχει φύγει το κουμπί της απενεργοποίησης αλλά το κουμπί της επεξεργασίας είναι ενεργό, όπως είναι λογικό.
Καλημέρα λέτε να δούμε τα πρώτα ονόματα σήμερα;Έτσι για να περνούμε κ μείς σειρά
Εξαιρετικά απίθανο να γίνουν με φυσική παρουσία οι ορκωμοσίες. Στις μεγάλες διευθύνσεις διορίζονται εκατοντάδες άτομα. Τι θα πουν; Τώρα με τη μετάλαξη Δ ελάτε 50 άτομα την ημέρα να ορκιστείτε; Θεωρώ και ελπίζω πως θα γλυτώσουμε την ταλαιπωρία