0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω. Τι θα πει να αρνηθείς; Βάζεις τις περιοχές που αν σε πάρουν θα πας και τελείωσε. Αν δεν θες να φύγεις μακριά βάζεις μόνο την περιοχή που θες και τελείωσε.
Καλά τα λες, αλλά δεν είναι μόνο οι περιοχές το θέμα. Για παράδειγμα, κάποιος διορίζεται σε μια άλλη ειδικότητα απ αυτή που είχε συνηθίσει ως αναπληρωτής. Μετά το διορισμό δεν τον ικανοποιεί αυτή η ειδικότητα, παραιτείται (στη χειρότερη) και θέλει να γυρίσει ως αναπληρωτής την επόμενη ή την ίδια χρονιά (σε προχωρημένη φάση αναπλήρωσης) στην άλλη ειδικότητα. Θα μπορεί να το κάνει; Απ' ότι φαίνεται, όχι, σύμφωνα με το άρθρο 42 τον ν.4722/20, θα πρέπει υποχρεωτικά να περάσει ένας χρόνος (απ το διορισμό) και μετά να παραιτηθεί για να γίνει αναπληρωτής ακόμα και αν πρόκειται για άλλη ειδικότητα.
Οι χαρακτηρισμοί να λείπουν. Με αυτή τη λογική να μη μπορεί να παραιτηθεί κάποιος ούτε τη 2η χρονιά επειδή ...Ποιος είσαι εσύ για να κολλήσεις ταμπέλα στον οποιονδήποτε θέλει να κάνει μια επιλογή που δεν εγκρίνεις??
σχολιάζω , παρότι δεν με αφορά το θέμα διορισμός, αλλά διακρίνω ένα σύνδρομο απαράδεκτο (μπείτε με το καλό και θα δείτε το μέγεθος του παραλογισμού και της αδικίας τους κράτους). βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος; ... γιατί ας ψάξει άλλος. καλή σας επιτυχία.
Με συγχωρείς συνάδελφε αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας. ...Είναι δυνατόν; Αν δεν σου αρέσει μην πάς απο την αρχή. Έλεος δηλαδή και κάπου. Ξαναλέω το δεύτερο πρόσωπο δεν απευθύνεται σε εσένα ούτε εχουμε κάτι να χωρίσουμε. Μιλάω γενικότερα.
Ερώτηση.Σε μια περιοχή διορίζονται 2 άτομα.Έχουν ίσο αριθμό παιδιών, κανείς δεν είναι από εκεί (εντοπιότητα), κανενός ο/η σύζυγος δεν εργάζεται εκεί (συνυπηρετηση) και κανείς δεν είναι ειδική κατηγορία.Ποιος επιλέγει πρώτος σχολείο; Αυτός με τη μεγαλύτερη προϋπηρεσία, αυτός που ήταν σε καλύτερη θέση στους πίνακες διοριστέων ή κάτι άλλο (ποιο;);;;
Η προϋπηρεσία πάει μετά...
Διαφωνώ. Κάποιοι μπορεί να θέλουν να βλέπουν "τομάρια", ενώ κάποιοι άλλοι ευκαιρίες, όχι απαραίτητα για τους εαυτούς τους, αλλά και για τους άλλους. Για παράδειγμα, αν υποθέσουμε ότι ένας εκπαιδευτικός δεν είναι ικανοποιημένος από το διδακτικό του αντικείμενο, τότε αυτομάτως δεν θα είναι ικανοποιημένα και τα παιδιά στην τάξη και πάει λέγοντας. Πως επιτρέπει το ΑΣΕΠ να μπορείς να αρνηθείς μόνιμο διορισμό, χωρίς κυρώσεις, αν έχεις αιτηθεί ταυτόχρονα σε πολλαπλές προκηρύξεις και είσαι επιτυχών σε όλες, και μετά να επιλέξει το ΑΣΕΠ τον επόμενο από σένα, όπου αρνηθείς, ακόμα και αν ορκιστείς, και στο ΥΠΕΘ να μην γίνεται; Θα έπρεπε να γίνεται, όχι για να κάνει ο καθένας ο,τι του καπνίσει, αλλά στη λογική της κινητικότητας, της αποτελεσματικότητας και της δυνατότητας που παρέχουν τα τεχνολογικά μέσα πλέον για ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις όποιες γρήγορες αλλαγές. Δεν πρόκειται για σκεπτικό "τα θέλω όλα δικά μου", όπως είπες, αλλά θέλω το καλύτερο για μένα και κατά συνέπεια και για τους άλλους.
Όταν ελέγχετε για 1000000ή φορά τη αίτηση χωρίς να θέλετε να κάνετε τροποποίηση η σήμανση ενεργοποιημένη σε συνδυασμό με το PDF που κανουμε εξαγωγή δεν δείχνει ότι όλα είναι εντάξει;;;